Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Tregde Ferie Tregde Ferie
Credits
Tregde Ferie.
Photo: Tregde Ferie
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

De laagseizoen vismogelijkheden in Zuid-Noorwegen bieden vissers een unieke, rustige sfeer, heldere meren en zeeën, ontelbare vissoorten en leuke begeleide vistochten.

In het verre zuiden van Noorwegen kan je het hele jaar door goed vissen, slechts een korte boottocht van het vasteland van Europa. In de zee vind je een grote hoeveelheid aan vissoorten, maar voornamelijk kabeljauw, koolvis, polak, haring, makreel, slagtand, leng en schelvis. Individuele vissers en groepen vinden hier alles wat hun hartje begeerd, en ook voor gezinnen met kinderen wordt goed gezorgd.

Verblijf in een volledig uitgerust appartement of hut naast de beste visgronden langs de kust van Skagerrak. De meeste vakantieresorts hebben alles wat je nodig hebt voor een leuke visvakantie, inclusief bootverhuur, grote vriezers en kamers voor het schoonmaken van de vis. Als je een nieuwe hengel nodig hebt, dan zijn er genoeg winkels waar je een kijkje kunt nemen.

Click to activate
Skottevik Feriesenter
Credits
Skottevik Feriesenter.
Photo: Skottevik Feriesenter

Skottevik Feriesenter

skottevik.no
Credits
Skottevik Feriesenter.
Photo: Skottevik Feriesenter

Vissen bij Skottevik Feriesenter

Het charmante resort Skottevik Feriesenter heeft alles wat je nodig hebt voor een visvakantie. Ga mee op een begeleide tocht of huur een boot en maak je eigen ‘excursie’. Slechts een paar honderd meter vanaf de kust ben je al bij diepe wateren waar je meer dan 70 soorten vis kunt vangen.

Slechts 30 minuten rijden van Kristiansand vind je de appartementen van Skottevik. De appartementen zijn 35 m² met een tweepersoonskamer, woonkamer met open keuken en een badkamer. Het resort heeft een zwembad en er is de mogelijkheid om te beachvolleyballen, midgetgolfen, kanoën, roeien. Er is ook een restaurant en een kiosk.

Boek hier

Vanaf € 1,192 per week (gebaseerd op een gedeeld appartement voor 4 personen), inclusief huurboot.

Tregde Ferie
Credits
Tregde Ferie.
Photo: Tregde Ferie

Tregde Ferie

tregdeferie.no
Credits
Tregde Ferie.
Photo: Tregde Ferie

Vissen bij Tregde Ferie

Het vakantieresort Tregde Ferie ligt op een beschutte plek, maar toch dicht bij de open zee. Als je de vele toeristen wilt ontwijken is het een goed idee om in de winter langs te komen. Buiten het zomerseizoen heb je een goede kans om grotere vissen te vangen. Dit is omdat de vissen tijdens de zomer naar diepere wateren gaan. De meest voorkomende vissoorten zijn kabeljauw, leng, lom, koolvis en pollak.

Het resort ligt 6 kilometers ten oosten van Mandal en 48 kolometer ten westen van Kristiansund. Tregde Ferie heeft verschillende hutten en appartementen van goede kwaliteit.

Lees meer

Bjørnevåg Ferie
Credits
Bjørnevåg Ferie.
Photo: Bjørnevåg Ferie

Bjørnevåg Ferie

bjornevaag-ferie.no
Credits
Bjørnevåg Ferie.
Photo: Bjørnevåg Ferie

Vissen bij Bjørnevåg Ferie

Bjørnevåg Ferie, gelegen tussen Lyngdal en Farsund, biedt overnachtingsmogelijkheden in moderne en comfortabele vakantiehuizen en appartementen. Er zijn boten te huur en vistochten met lokale vissers kunnen worden geregeld.

Lees meer

Farsund Resort
Credits
Farsund Resort.
Photo: Tommy Egra Farsund Resort

Farsund Resort

farsundresort.no
Credits
Farsund Resort.
Photo: Tommy Egra Farsund Resort

Vissen bij Farsund Resort

Farsund Resort is een nieuw vis- en vakantieresort in Zuid-Noorwegen. In de mooie natuur, omgeven door fjorden en idyllische eilanden. Het resort biedt uitstekende, gevarieerde vis- en recreatiemogelijkheden.

Het is bijna altijd mogelijk om deel uit te maken van een georganiseerde vistocht, ongeacht het seizoen en het weer.

Lees meer

Meer over vissen in Noorwegen in het laagseizoen

Meer over Zuid-Noorwegen

Your Recently Viewed Pages