Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Preikestolen Preikestolen
Preikestolen.
Photo: Adobe Stock / I have been there®
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Jij gaat ernaartoe. Wij verifiëren het!

Het programma ‘I have been there®’ (daar ben ik geweest) (IHBT) is voor iedereen die op eigen fysieke kracht op een exotische reisbestemming is aangekomen.

De app verifieert je initiatief

Het programma ‘I have been there®’ verifieert de daadwerkelijke aankomst op een bestemming. Verificatie gebeurt via de IHBT-app, die moet worden gedownload voordat je aan je reis begint. De app geeft een groen signaal af wanneer de bestemming is bereikt. Op de app kun je ook meteen het IHBT-embleem bestellen – daar worden je naam en de datum waarop je je exotische bestemming hebt bereikt dan ingegraveerd. Voor het programma tellen alleen reisbestemmingen mee waarvoor een fysieke inspanning moet worden geleverd, of die een exotisch karakter hebben.

Website

Naast de app heeft het IHBT-programma ook een website. De app communiceert rechtstreeks met de website, zodat je er je embleem kunt bestellen en nog veel meer producten die verband houden met IHBT.

Toeristenbureaus

In sommige reisbestemmingen wordt het embleem ook lokaal verkocht, bijvoorbeeld in Juvasshytta (Galdhøpiggen), of bij andere aan een reisbestemming gekoppelde toeristenbureaus.

Het unieke embleem

Het IHBT-embleem heeft voor elke bestemming een ander ontwerp. Het embleem is gemaakt in verguld oud zilver en heeft een mooi formaat. Op de achterkant van het embleem staat de verificatie: naam, datum en tijd waarop de bestemming werd bereikt.

I have been there®

KjeragboltenFoto: Adobe Stock / I have been there®

Trolltunga
Foto: Adobe Stock / I have been there®

Ontwikkeling van IHBT

Het IHBT-programma is in mei 2016 gestart met een aantal bekende bestemmingen. Het wordt voortdurend uitgebreid en het grootste deel van de exotische bestemmingen in Noorwegen zal er binnenkort aan worden toegevoegd. Op de website vind je de reisbestemmingen die in het programma zijn opgenomen, evenals de voor die bestemmingen beschikbare IHBT-producten.

IHBT-app - het kloppend hart van het programma

Om IHBT ten volle te kunnen gebruiken is het absoluut noodzakelijk om de app van tevoren te downloaden. De app herkent wanneer je in het bestemmingsgebied aankomt en bevestigt dat met een groen lichtsignaal. IHBT wordt gesteund door Innovation Norway. 

Lees meer over het programma ‘I have been there®’

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad