BELANGRIJKE INFORMATIE over het coronavirus en de situatie in Noorwegen
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Portrait of Gundelach in a pink and white striped shirt
Munch + Music: Gundelach.
Photo: Bleed / Fastland / Innovation Norway

Munch + Gundelach

muteplay/pauseplay/pause

Vier bands. Vier schilderijen. Vier verschillende resultaten. Ontdek het aanstormende electro-noir talent Gundelach en zijn passionele interpretatie van Zelfportret in de hel van Edvard Munch.

Kai Gundelach woont in Oslo en maakt donkere en introverte muziek die in een gedurfde mix met genres als R&B en electropop dansbaar en bevrijdend klinken. Hijzelf typeert het als volgt: ’Ik creëer melancholische muziek met sprankeltjes hoop.’

Gundelach is al een tijdje een invloedrijke dj in de Noorse hoofdstad. Zijn carrière maakte een grote sprong voorwaarts wanneer hij zijn geluidsuniversum, dat hij vol enthousiasme omdoopte tot ’electro-noir’, voorstelde bij de muziekautoriteit New Musical Express.

'Munch weet echt iets te vatten in zijn schilderijen. Ik vind ze een beetje angstaanjagend.' – Gundelach

Sinds hij in 2015 zijn eerste single ’Alone in the Night’ en kort erna in 2016 het album ’Gundelach’ uitbracht, is hij één van de meest gewilde festival- en concertartiesten in Europa. Hij blijft zijn introverte gevoelens delen met een steeds ruimer publiek. Bovendien is Pharrell Williams een fan!

'Bolder' van Gundelach op Spotify

De andere artiesten van het project

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven