Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fredvang, Lofoten Fredvang, Lofoten
Credits
Fredvang, Lofoten.
Photo: Alex Conu/Visitnorway.com
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ga op ontdekkingsreis met Buro Scanbrit

Met ruim 50 jaar ervaring en passie voor reizen naar Noorwegen helpt Buro Scanbrit je met een onvergetelijke ervaring. Het noorderlicht wacht op jou in Noord-Noorwegen.

Wie eenmaal het noorderlicht in volle glorie gezien heeft is direct verkocht. De beste plek om dit bijzondere natuurfenomeen te zien is Tromsø. Tijdens deze korte reis verblijf je 4 nachten in Tromsø en is een noorderlichtexcursie inbegrepen. Daarnaast heb je nog een ruime keuze uit onvergetelijke activiteiten in een prachtig winters decor met hoge bergpieken en diepe fjorden.

Prijs: vanaf € 599 (op basis van 2 personen) bij 5 dagen

Boek je Tromsø avontuur

Voor het ware winteravontuur en het noorderlicht in een schitterende omgeving ga je naar de Lofoten. Je verblijft daar in een traditionele rorbuer (vissershut). Om je kansen op het noorderlicht te vergroten is een lezing door de experts Rob en Therese van het Polar Light Center bij de reis inbegrepen, en een RIB-boot safari naar de Trollfjord.

Prijs: vanaf € 935 (op basis van 4 personen) bij 8 dagen

Boek je Lofoten en noorderlicht avontuur

Met een huurauto door het winterlandschap van Noord-Noorwegen rijden is een geweldige ervaring. Het is niet druk op de wegen en de landschappen die aan je voorbijtrekken zijn fenomenaal. 's Avonds zoek je de ideale plek om het noorderlicht te bekijken. Als afsluiter vaar je met de Hurtigruten van Svolvær naar Tromsø. Deze zeer complete reis laat je alle facetten van de wondere witte wereld in Noord-Noorwegen zien.

Prijs: vanaf € 1199 (op basis van 2 personen) bij 9 dagen

Boek je Tromsø-Lofoten winteravontuur

Naast een verblijf in de stad Tromsø met zijn musea en gezellige restaurantjes en barretjes verblijf je 3 nachten op het idyllische Senja. Hier geniet je van een schitterende natuur met puntige bergpieken en diepe fjorden. Je beleeft ook winterse activiteiten, zoals een huskysafari en een wildlife safari op Senja met in januari kans om orka's en walvissen te spotten.

Prijs: vanaf € 1569 (op basis van 2 personen) bij 8 dagen

Boek je Tromsø en Senja winteravontuur

Combineer het beste van Noord-Noorwegen met een gemoedelijke zeereis van de Hurtigruten. Vanaf de studentenstad Bodø vaart u naar de Lofoten, waar u twee dagen heeft om de prachtige natuur te bewonderen. U gaat mee op een RIB-bootsafari en bekijkt de Trollfjorden. Via Tromsø gaat u met de Hurtigruten naar de Noordkaap. Een bijzondere gebeurtenis, want in de winter is het noordelijkste punt nauwelijks met eigen vervoer te bereiken. In Kirkenes, bij de Russische grens gaat u tijdens een sneeuwscootersafari op zoek naar de King Crab.

Prijs: vanaf € 1469 (op basis van 2 personen) bij 8 dagen

Boek je ultieme noorderlicht avontuur

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad