Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Northern Lights, Skullsfjord, Kvaløya Northern Lights, Skullsfjord, Kvaløya
Credits
Northern Lights, Skullsfjord, Kvaløya.
Photo: Gaute Bruvik - Visitnorway.com
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Met Norske naar het noorderlicht

Met de boot Noord-Noorwegen ontdekken is een bijzondere ervaring. Norske Noorwegen Reizen helpt je graag om jouw avontuur zo mooi mogelijk te maken. 

Een tocht door Finnmark is ook in de winter een fantastische ervaring. In dit noordelijkste deel van Europa beleef je de Arctische dagen als een droom. De meeste winterdagen zijn koud en helder, uitermate gunstig voor het noorderlicht - Aurora Borealis – een prachtig schouwspel van kleur.

Boek je reis naar Noorwegen

Bezoek de Lofoten en Tromsø en ervaar de spectaculaire natuur boven de poolcirkel. Kom van alles aan de weet over het noorderlicht, de in het wild levende dieren, de geschiedenis en cultuur. Maak gebruik van ‘s werelds enige ‘live Aurora Borealis service’, zodat u wordt gewaarschuwd als er noorderlicht-activiteit is.

Boek je Lofoten reis

In Alta gaan we op zoek naar het noorderlicht tijdens een avontuurlijke huskysafari en tocht per sneeuwmobiel. We bezoeken het uit sneeuw en ijs opgebouwde Sorrisniva Igloo Hotel. Er is een mogelijkheid om hier ook de nacht door te brengen. Daarna volgt een indrukwekkende bustocht door imposant berggebied naar Honningsvåg en een winterse tocht per Hurtigruten naar Kirkenes!

Boek je noorderlicht expeditie

Ongajoksetra Mountain Lodge ligt letterlijk aan het einde van de weg, in de wildernis van Noors Lapland. Hier kun je een donkere heldere sterrenhemel verwachten, ver weg van het licht van de stad, dus ideaal voor het aanschouwen van het Noorderlicht! Een 4 - of 5 daags arrangement inclusief excursies en volledig pension.
 

Boek je noorderlicht avontuur

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad