Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Widerøe Widerøe Widerøe
Widerøe Widerøe
Credits
Widerøe.
Photo: Magnus Farnes
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Naar het hart van de winterbestemmingen

Een relaxte, stress-vrije vakantie of een avontuur gevuld met actie? Vlieg met Widerøe naar Noord-Noorwegen en ervaar jouw droomvakantie in de prachtige Noorse natuur.

Vanwege de lange afstanden en het ruige weer is vliegen vaak de beste manier om te reizen in Noorwegen. De Noorse luchtvaartmaatschappij Widerøe vliegen naar 43 luchthavens in Noorwegen, waarvan 25 in Noord-Noorwegen.

Vlieg naar Bodø of Tromsø en ga verder naar het hart van de winterbestemmingen in de Lofoten, Vesterålen of Finnmark.

Combineer SAS en Widerøe
Het is makkelijk om Widerøe vluchten te combineren met internationale en nationale SAS vluchten. Je hebt namelijk de mogelijkheid om alle vluchten onder 1 boeking te maken, en bagage hoeft slechts 1 keer te worden ingecheckt.

Widerøe

Vliegen naar Finnmark

Vliegen met Widerøe is de makkelijkste manier om een lange afstand snel te overbruggen en de slimste manier om in Finnmark rond te reizen. Toeristen komen hier voor de rust en natuur, maar ook voor activiteiten als honden sleeën, rijden op een sneeuwscooter en safari’s in het wild. Finnmark is het huis van de inheemse Sami.

Widerøe brengt je van Tromsø naar 11 vliegvelden in Finnmark, Alta, Kirkenes en Honningsvåg (het nabijste vliegveld bij de Noordkaap). 

Kirkenes ligt bij de Russische grens. Hier kun je slapen in een sneeuwhotel en op koningskrab safari gaan.

De iconische Noordkaap staat bekend als het meest noordelijke punt van het Europese vasteland.

Alta is de grootste stad in Finnmark en is een klassieke noorderlichtbestemming.

Vliegen naar de Lofoten

Widerøe vliegt van Bodø naar 3 luchthavens in de Lofoten. De belangrijke hub Svolvær, waar je een rijk cultureel leven en verschillende kunstgalerijen vindt. De traditionele vissersdorpen van Røst en Leknes zijn omgeven door natuur met hoge bergen en witte zandstranden.

Vliegen naar Vesterålen

Als je een noorderlichttocht wilt combineren met een walvissafari is Vesterålen de voor de hand liggende keuze.

Widerøe vliegt van Bodø en Tromsø naar het charmante dorp Andenes en de kleine kuststad van Stokmarknes. Ze zijn alle twee typerend door hun prachtige, rustige omgeving.

Widerøe map

Weet waar je heen moet...

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad