Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Vulkana, Tromsø
Vulkana spa i Tromsø.
Photo: CH / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ontdek de alternatieve binnenstadse scene in de grootste Noorse stad ten noorden van de poolcirkel.

Tromsø is de hoofstad voor ontdekkers – ook voor degenen die op jacht zijn naar trendy cafés en bars. De avontuurlijke plekken van Tromsø zijn nu aangegeven in de 'de arme fijnproever gids van Tromsø'.

Deze handige en maffe gids is uitgegeven door Erlend Mogård-Larsen en geschreven door oa Sondre Sommerfeldt. De gids vormt het bewijs dat Tromsø graag exotische zaken in de kijker zet.

Erlend Mogård-Larsen geeft hieronder een aantal tips voor een ongebruikelijke tocht in Tromsø. Voor meer inspiratie, download de Tromsø Official City App.

Begeef je onder de arctische bewoners

Ontdek Tromsø
Hildr Gastrobar
De kleine gerechten zijn gebaseerd op de vangst van de dag en de stemming van de chef-kok. Binnen vind je allemaal souvenirs uit de jaren 60.
Hildr Gastrobar
Café in historic butchery dating from 1830 Read more
Aunegården AS
Burgr Bar
De beste burgers van de stad zijn hier te vinden, en overal hangen er game posters.
Burgr Bar
At Presis Tapas the focus is on casual dining, big flavors and easy service. The interior is as relaxed as the staff, there are even some swings in… Read more
Presis Tapas
Bardus bistro is a Norwegian reflection of the traditional bistro concept and our menu is based on the ingredients and culinary history of the… Read more
Bardus Bistro
Tromsø
Raketten
Raketten (De Raket) is het beste en kleinste worstenkraampje in Noorwegen en werd gebouwd in 1911.
Raketten
Blå Rock
Tromsø is de thuisbasis van vele rockbands en Blå Rock is sinds 1991 hun thuisplek. De eigenaren zijn trots op de inrichting en de permanente…
Blå Rock
Tromsø bruktbokhandel
Deze tweedehands boekenwinkel herbergt afdelingen van Lego, Hobbit-relikwieën en games.
Tromsø bruktbokhandel
Vulkana is een traditionele Noorse vissersboot met een drop-in spa, gelegen in de haven van Tromsø. Read more
Vulkana
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
  Ad

   Eten & drinken

  1. 1. Hildr gastrobar

   Adres: Skippergata 11, 9008 Tromsø

  2. De kleine gerechten zijn gebaseerd op de vangst van de dag en de stemming van de chef-kok. Binnen vind je allemaal souvenirs uit de jaren 60. Zorg dat je er vroeg in de avond bent, want het kan snel vol zitten. 

  3. 2. Aunegården

   Adres: Sjøgata 29, 9008 Tromsø

  4. Het oudste café in de stad biedt smaakvolle cakes, pop-up events, en af en toe een DJ. Plus ze hebben de meest fatsoenlijke koffie van het noordpoolgebied. 

  5. 3. Burgr bar

   Adres: Skippergata 6, 9008 Tromsø

  6. Mensen komen hiernaartoe om te eten en te spelen. De beste burgers zijn hier te vinden, en overal hangen er game posters. Een jaren 70 Arcade machine, met meer dan 2000 spellen, zorgen ervoor dat je hier de hele avond blijft hangen. 

  7. 4. Presis Tapas

   Adres: Storggata 36, 9008 Tromsø

  8. Tapas heeft zijn weg gevonden naar Noorwegen, zo'n 2500 kilometer ten noorden van het Iberisch shiereiland. Het resultaat is onder andere bewaarde en gefermenteerde rendieren. Circa café & bar is een soortgelijk café, direct naast de deur. 

  9. 5. Bardus Bistro & Bar

   Adres: Cora Sandelsgate 4, 9008 Tromsø

  10. Eet Tromsø: De slogan van dit eetcafe is: 'lokale verankering, internationale ambiance'. Bardus is een van de beste bistro's in de stad, en beschikt over een bar. Ga voor de Tromsø Mix, dat is een bier met tequila, sinaasappel en kaneel.

  11. 6. Raketten

   Adres: Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø

  12. Probeer noordelijk fastfood. Raketten (De Raket) is het beste en kleinste worstenkraampje in Noorwegen en werd gebouwd in 1911. Het werd genoemd naar de spitse vorm van het dak.

   Tromsø
   Tromsø.
   Photo: Christian Roth Christensen / Visitnorway.com

   Wat te doen

  13. 7. Blå Rock

   Adres: Strandgata 14, 9008 Tromsø

  14. Tromsø is de thuisbasis van vele rockbands en Blå Rock is sinds 1991 hun thuisplek. De eigenaren zijn trots op de inrichting en de permanente tentoonstelling van originele rock relikwieën, zoals gesigneerde foto portretten door onder andere Elvis Presley en Frank Zappa.

  15. 8. Tromsø bruktbokhandel

   Adres: Kirkegata 6, 9008 Tromsø

  16. De meest wilde en prachtige winkel in de stad is ook de meest drukke. Deze tweedehands boekenwinkel herbergt afdelingen van Lego, Hobbit-relikwieën en – uiteraard – games.

  17. 9. Vulkana

   Adres: Søndre Tollbodgate 17, 9008 Tromsø

  18. Vulkana is een klein schip met een drop-in spa, gelegen in de haven van Tromsø. Het is door Finnair magazine uitgeroepen tot het beste Scandinavische ontspanningscentrum. 

  Tromsø biedt meer

  ×
  Your Recently Viewed Pages

  Terug naar boven

  Ad
  Ad
  Ad