Activating geo sorting below will allow you to interact with this website in order of distance from your location.

Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Search
or search all of Norway

Fietsen in Geilo

Of je nu wilt mountainbiken of een ontspannen familietocht op grindpaden in de bergen, Geilo heeft voor iedereen wat wils.

Fietsen

Ga mountainbiken of fietsen met de hele familie. Geilo biedt vele fietsmogelijkheden. In het Geilo Zomerpark kun je de stoeltjeslift omhoog nemen en fietsen op de paden in het skigebied. Je kunt kiezen uit moeilijke tracks of eenvoudige onverharde wegen. Er zijn ook twee nieuwe mountainbike tracks voor kinderen.

De Ustedalsfjorden Ronde begint in het van het stadscentrum en is geschikt voor zowel familie-uitjes en trainingssessies. Stop bij Fekjo 'Cultural Heritage Park' of neem een ​​duik bij het mooie zandstrand.

De Grondwerkersweg werd gebouwd om de Bergen spoorlijn aan te leggen, en werd in 1902 voltooid. Het is door de Fietsers Associatie als de mooiste fietsroute van Noorwegen. De Grondwerkersweg is 80 km lang en gaat van Haugastøl naar Finse, Hallingskeid, Myrdal en Flåm. Er rijden dagelijks treinen speciaal voor het vervoeren van fietsen in het zomerseizoen. Als je wilt dan kun je je eigen fiets meenemen; of je kunt een fiets bij Haugastøl, Finse, of Geilo huren.

Je kunt een fiets huren bij het bezoekerscentrum om te gaan fietsen in Geilo.