Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
The Skjærgårdsruta route in Telemark
Telemark.
Photo: Visit Telemark
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Langs het kanaal, de kust en door de bergen

De diversiteit van het landschap van Telemark zorgt voor een spannende fietsvakantie met eindeloze mogelijkheden: roei door het Telemarkkanaal, wandel langs de kust, geniet van het eilandhoppen of trek er op uit om de Hardangervidda, de grootste hoogvlakte van Noord-Europa te ontdekken.

Kijk eens aan

Bekijk alle interessante aanbiedingen rond Telemark op de landkaart.

Fietsen in Telemark
Cycling on the Hardangervidda brings you into beautiful and charming high mountain nature. Read more
Cycling on the Hardangervidda
Cycling along the Telemark Canal, experience the wild and beautiful scenery on two days - from Ulefoss to Dalen in inner Telemark. Read more
Kanalruta (Canal Route)
Skjærgårds cycle route is a medium light and nice trail that suits most people, with beautiful scenery - a great experience out in the open. Read more
Skjærgårdsruta - The archipelago route
Combine your bicycletour on the Hardangervidda, with a beautiful boattrip on lake Mårvatn. Read more
Cycling package 2, Hardangervidda
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Reizen naar en in de omgeving

  • Telemark cycling car

   Met de auto

   De E18 loopt door het zuidelijke deel van Telemark, als je tussen Oslo en Kristiansand of Stavanger rijdt, terwijl de E134 door het noorden de provincie naar Hardanger en Haugesund gaat.

  • Telemark cycling boat

   Met de boot

   Telemark ligt op korte afstand van Oslo, Kristiansand, Larvik, Sandefjord en Langesund, die dagelijkse veerverbindingen hebben met verschillende Europese bestemmingen. 

  • Telemark cycling plane

   Met het vliegtuig

   De dichtstbijzijnde luchthaven met internationale vluchtverbindingen is de luchthaven van Torp Sandefjord. Bekijk de officiële website van Telemark voor meer informatie.  

  Veiligheid op twee wielen

  ​Tips om u recht en smal te houden

  Op de wegen in Noorwegen gelden dezelfde verkeersregels en verkeersborden voor fietsers als automobilisten. Blijf rechts rijden, geef aan wanneer je wilt afslaan, en rijdt niet onder invloed.

  Houd je aan de algemene verkeersregels en -borden. Op voetpaden mag gefietst worden, maar je moet er wel je snelheid aanpassen. Fietsen is verboden op de snelweg en andere vierbaanswegen. Steek bij het links of rechts afslaan je hand uit om richting aan te geven. Draag op de fiets altijd een helm.  Een reflecterend hes is altijd een goed idee, vooral op drukke wegen. Alleen kinderen onder de 10 jaar mogen als passagiers mee op de fiets.

  Wat je fiets moet hebben

  In het donker of bij slecht zicht: wit of geel licht vóór en rood licht achter, een rode reflector achter, witte of rode reflectoren op de pedalen, twee onafhankelijk van elkaar werkende remmen, een fietsbel.

  Your Recently Viewed Pages

  Terug naar boven