Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trysil
Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Probeer de trails en tracks van Trysil

Het gezinsvriendelijke Trysil is uitgegroeid tot een hot spot voor fietsvakanties in de zomer. De Trysil Bike Arena heeft 100 km aan natuurlijke singletracks, maar ook kilometers aan aangelegde fietspaden.

Fietsaanbiedingen in Trysil

Fietsen voor het hele gezin in het Sherwood bos

Net buiten het Radisson Blu Resort Trysil, ligt 20 kilometer aan fietsparcours.

Kies uit de makkelijke groene parcours of probeer één van de uitdagende rode parcours. De velodrome trial bestaat uit houten paden en bruggen - een ronde of twee is genoeg om op te warmen, en daarna wil je alleen maar meer.

Fietsen zijn te huur bij SportLodgen, de sportwinkel bij Radisson Blu Resort Trysil.

Prijs vanaf NOK 650 p.p. per nacht (tweepersoonskamer), inclusief ontbijt, lunchpakket en toegang tot de Spa.

Het Trysil Fietsfestival

Twee weken fun op de fiets.
Het Trysil Fietsfestival wordt gehouden van 21 juni t/m 1 juli 2018. Fiets mee tijdens Utflukt - het grootste MTB-festival van Noorwegen. De kinderen zullen zich ook geen moment vervelen op één van de gezellige kampen van Terrengsykkel.

Tijdens het festival worden er fietswedstrijden voor het hele gezin gehouden, bijvoorbeeld in fietsgebied Gullia. Daar wordt behalve een speciale familiedag ook een pump track race georganiseerd. Deelnemen aan de Lucky Ducky-rit kan natuurlijk ook.

 

Reizen naar en in de omgeving

Veiligheid op twee wielen

​Tips om u recht en smal te houden

Op de wegen in Noorwegen gelden dezelfde verkeersregels en verkeersborden voor fietsers als automobilisten. Blijf rechts rijden, geef aan wanneer je wilt afslaan, en rijdt niet onder invloed.

Houd je aan de algemene verkeersregels en -borden. Op voetpaden mag gefietst worden, maar je moet er wel je snelheid aanpassen. Fietsen is verboden op de snelweg en andere vierbaanswegen. Steek bij het links of rechts afslaan je hand uit om richting aan te geven. Draag op de fiets altijd een helm.  Een reflecterend hes is altijd een goed idee, vooral op drukke wegen. Alleen kinderen onder de 10 jaar mogen als passagiers mee op de fiets.

Wat je fiets moet hebben

In het donker of bij slecht zicht: wit of geel licht vóór en rood licht achter, een rode reflector achter, witte of rode reflectoren op de pedalen, twee onafhankelijk van elkaar werkende remmen, een fietsbel.

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad