Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trysil Trysil
Credits
Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Probeer de trails en tracks van Trysil

Het gezinsvriendelijke Trysil is uitgegroeid tot een hot spot voor fietsvakanties in de zomer. De Trysil Bike Arena heeft 100 km aan natuurlijke singletracks, maar ook kilometers aan aangelegde fietspaden.

Trysil bike arena

"Trails" worden vaak gezien als een exclusieve fietsroutes voor fanatieke fietsers. Niets is minder waar in Trysil: je vindt er perfecte routes voor iedereen. Beginnelingen kunnen oefenen op de oefenroute en net zo lang vallen en opstaan tot ze de Bike Arena durven te bestormen. Bovendien zijn er gemakkelijke blauwe en groene routes, waar zelfs de kleintjes zich zonder zijwielen kunnen uitleven.

En dan hebben we het nog niet gehad over het uitgebreide netwerk met fietspaden door prachtige natuurlijke omgevingen - vol opwindende kronkels en bochten. We zeggen dus niets teveel wanneer we beweren dat er voor iedereen een route is: fietsers van 6 en 60 jaar (en ouder!) zijn absoluut welkom.

Magic flow

In het midden van het resort vind je de 'Magic Moose'. Dit is een 7.5 kilometer lang fietspad (een van de langste van Europa) met sprongen, bochten, rotsachtige secties en lange houten constructies. Het is 24/7 volledig gratis te gebruiken. We raden je aan om hier naartoe te gaan als de lift in werking is, dat is de makkelijkste manier om er te komen. 

Maximaal plezier in Gullia

Wie op zoek is naar een fietsbeleving die écht nergens anders te vinden is, kan zijn hart ophalen in Gullia. Het nieuwe park, centraal gelegen bij het Trysil Turistsenter, bestaat uit groene en blauwe routes vol leuke uitdagingen. Is dat niet uitdagend genoeg? Bewandel dan de houten bruggen in het Sherwoodbos, zo'n 350 meter in totaal. De aangelegde fietspaden in Gullia zijn geschikt voor fietsers in alle leeftijden. Ontdek je eigen stijl en kies een fietsroute die bij je past.

Seizoen

Het hoogseizoen duurt van 15 juni tot 15 oktober. De routes zijn geopend zolang er geen sneeuw ligt.

Summer in Trysil - nature's theme park

Alles op 1 locatie

Trysil is voor fietsers van alle niveaus. TrysilGuidene laat je kennismaken met de parcours, of helpt je met het ontwikkelen van je vaardigheden. Daarnaast organiseren ze begeleide tours. Het is mogelijk om direct naast de parcours te overnachten. Eten en alle uitrusting die je nodig hebt zijn te vinden bij het nabije restaurant. Combineer het fietsen met raften, wandelen, midgetgolf of paardrijden in het bos, een onvergeetbare vakantie voor het hele gezin.


Fietsevenementen in Trysil

Utflukt – 22-25 juni

Iedereen die Utflukt weleens heeft bezocht, is het erover eens dat dit het grootste en beste evenement is voor trails. Utflukt biedt toegang tot de beste trails van Noorwegen. Iedereen is welkom, hoe jong of oud of onbekwaam ook.

Trysilrittet race – 30 juni-1 juli

Trysilrittet heeft met zijn wedstrijd op vlak terrein, een wedstrijd in de bergen en een race voor het hele gezin iedereen wat te bieden. Hoogtepunt is de wedstrijd op een parcours van 75 kilometer tussen Birkebeinerrittet en Grenserittet. De route bestaat bijna helemaal uit grindwegen. Natuurlijk ontbreken een paar mooie parcours niet. Wie echt een uitdaging wil en gek is op taaie klimpartijen, kan zijn hart ophalen tijdens de wedstrijd in de bergen, "Topprittet". Race mee!


Fietsaanbiedingen in Trysil

Fietsen voor het hele gezin in het Sherwood bos

Net buiten het Radisson Blu Resort Trysil, ligt 20 kilometer aan fietsparcours.

Kies uit de makkelijke groene parcours of probeer één van de uitdagende rode parcours. De velodrome trial bestaat uit houten paden en bruggen - een ronde of twee is genoeg om op te warmen, en daarna wil je alleen maar meer.

Fietsen zijn te huur bij SportLodgen, de sportwinkel bij Radisson Blu Resort Trysil.


De paden op, de lanen in!

Trysil is fantastisch voor MTB-ers, maar je moet wel weten waar je naartoe moet. Trysilguidene helpt je op weg.


Reizen naar en in de omgeving

 • Met het vliegtuig

  Met het vliegtuig

  De luchthaven van Oslo is slechts 2 uur rijden van Trysil.

  Er rijden dagelijks meerdere bussen tussen Trysil en de Luchthaven van Oslo, het hele jaar door.

 • Met de auto

  Met de auto

  Met de auto of de bus, de reistijd van Oslo naar Tryisl is ongeveer 2,5 uur.

  Er rijden dagelijks verschillende bussen tussen Trysil en Oslo. In de winter is het slim van te voren te boeken, omdat ze snel zijn volgeboekt. Bekijk de NOR-WAY Bussekspress' website voor prijzen en dienstregelingen

 • Met de trein

  Met de trein

  Elverum is het dichtsbijzijnde treinstation, ongeveer 70 kilometer van Trysil. Dagelijk gaan er meerdere bussen op en neer. 

  De trein doet er 2 uur over vanuit Oslo, of 5 tot 6 uur vanuit Trondheim. Bekijk de NSB website voor prijzen en dienstregelingen.Lees meer

Your Recently Viewed Pages