Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trysil Trysil
Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Probeer de trails en tracks van Trysil

Het gezinsvriendelijke Trysil is uitgegroeid tot een hot spot voor fietsvakanties in de zomer. De Trysil Bike Arena heeft 100 km aan natuurlijke singletracks, maar ook kilometers aan aangelegde fietspaden.

Fietsaanbiedingen in Trysil

Fietsen voor het hele gezin in het Sherwood bos

Net buiten het Radisson Blu Resort Trysil, ligt 20 kilometer aan fietsparcours.

Kies uit de makkelijke groene parcours of probeer één van de uitdagende rode parcours. De velodrome trial bestaat uit houten paden en bruggen - een ronde of twee is genoeg om op te warmen, en daarna wil je alleen maar meer.

Prijs vanaf NOK 650 p.p. per nacht (tweepersoonskamer), inclusief ontbijt, lunchpakket en toegang tot de Spa.

Fietsen zijn te huur bij SportLodgen, de sportwinkel bij Radisson Blu Resort Trysil.

Reizen naar en in de omgeving

Veiligheid op twee wielen

​Tips om u recht en smal te houden

Op de wegen in Noorwegen gelden dezelfde verkeersregels en verkeersborden voor fietsers als automobilisten. Blijf rechts rijden, geef aan wanneer je wilt afslaan, en rijdt niet onder invloed.

Houd je aan de algemene verkeersregels en -borden. Op voetpaden mag gefietst worden, maar je moet er wel je snelheid aanpassen. Fietsen is verboden op de snelweg en andere vierbaanswegen. Steek bij het links of rechts afslaan je hand uit om richting aan te geven. Draag op de fiets altijd een helm.  Een reflecterend hes is altijd een goed idee, vooral op drukke wegen. Alleen kinderen onder de 10 jaar mogen als passagiers mee op de fiets.

Wat je fiets moet hebben

In het donker of bij slecht zicht: wit of geel licht vóór en rood licht achter, een rode reflector achter, witte of rode reflectoren op de pedalen, twee onafhankelijk van elkaar werkende remmen, een fietsbel.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad