BELANGRIJKE INFORMATIE over het coronavirus en de situatie in Noorwegen
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Trøndelag Trøndelag OPPDAL

Fijn fietsen in Oppdal

  • Oppdal Turistkontor , O. Skasliens veg 1, Oppdal
  • +47 47467230
  •  /  km From You
Overview

In Oppdal en Rennebu zijn er veel mooie fietsroutes. Fiets langs prachtige valleien, bospaden of bergwegen en -paden. Wij hebben routes voor groot en klein, voor gezinnen met kinderen en mensen die willen trainen.​

Svarthaugen

Start Oppdal centrum - Vikavegen - Vollan - Vikavegen - wandel- of fietspad terug naar Oppdal.  20 km.  De tour rond Svarthaugen is een tour rond het centrum. U geniet van de prachtige natuur en een ongeëvenaard uitzicht.  De route kan gecombineerd worden met een tocht naar Svarthaugen, te voet of per fiets voor de ervaren mountainbikers. Asfalt-, grint- en tractorwegen, de weg naar Svarthaugen is een smal pad.

Tovatna-fietsen en wandelen

Start aan Storli gard in Storlidalen, op 40 km van het centrum van Oppdal. 4 km grintwegen tot Tovatna in Trollheimen.  De tocht is geschikt voor fietsers en wandelaars.  Leuk te combineren met een wandeltocht naar HøaTohatten, of Tohatten met uitzicht over de fjorden tot Nord-Møre.  Voor wie een langere toch wil maken zijn Innerdalsporten, Storsalen en Storbekkhøa leuke bestemmingen.

Dindalen - fietsen en wandelen

Fiets of wandel tussen de bomen naar Dindalen.  Mogelijk om te fietsen/wandelen langs Dindalshytta (TT), Gammelsetra tot Jenstad en Gjøra.

Gjevilvassdalen - fietsen en wandelen

Leuke fietstocht vanuit Oppdal, Festa of Osen. Kan gecombineerd worden met prachtige wandelingen aan beide zijden van de vallei.

Jøldalen - fietsen en wandelen

Naar Jøldalen kan u fietsen op oude landbouwwegen, ook geschikt voor kinderen. Vanuit Jøldalshytta kan men fietsen tot in SvartÅdalen. Jøldalen is ook een goed vertrekpunt voor wandelingen naar de omliggende bergtoppen.

FIETSVERHUUR

Oppdal Safari: Verhuur van fietsen/fietsaanhangers.  
O. Skasliensvei 1 | (+47) 986 93 200 | oppdalsafari.no

VPG: Verhuur van mountainbikes. Open ma-vr 9-17, zat 10-15.
Auneveien | (+47) 72 42 37 61 | vpg.no 

 

 


  • Last Updated:
  • Source: Trøndelag Reiseliv AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages