Skip to main content
Unknown Component
civid: 585accacde60858da447ac5b
name: plugins_common_social_share (widget)
Oppdal

Fijn fietsen in Oppdal

In Oppdal en Rennebu zijn er veel mooie fietsroutes. Fiets langs prachtige valleien, bospaden of bergwegen en -paden. Wij hebben routes voor groot en klein, voor gezinnen met kinderen en mensen die willen trainen.​

Svarthaugen

Start Oppdal centrum - Vikavegen - Vollan - Vikavegen - wandel- of fietspad terug naar Oppdal.  20 km.  De tour rond Svarthaugen is een tour rond het centrum. U geniet van de prachtige natuur en een ongeëvenaard uitzicht.  De route kan gecombineerd worden met een tocht naar Svarthaugen, te voet of per fiets voor de ervaren mountainbikers. Asfalt-, grint- en tractorwegen, de weg naar Svarthaugen is een smal pad.

Tovatna-fietsen en wandelen

Start aan Storli gard in Storlidalen, op 40 km van het centrum van Oppdal. 4 km grintwegen tot Tovatna in Trollheimen.  De tocht is geschikt voor fietsers en wandelaars.  Leuk te combineren met een wandeltocht naar HøaTohatten, of Tohatten met uitzicht over de fjorden tot Nord-Møre.  Voor wie een langere toch wil maken zijn Innerdalsporten, Storsalen en Storbekkhøa leuke bestemmingen.

Dindalen - fietsen en wandelen

Fiets of wandel tussen de bomen naar Dindalen.  Mogelijk om te fietsen/wandelen langs Dindalshytta (TT), Gammelsetra tot Jenstad en Gjøra.

Gjevilvassdalen - fietsen en wandelen

Leuke fietstocht vanuit Oppdal, Festa of Osen. Kan gecombineerd worden met prachtige wandelingen aan beide zijden van de vallei.

Jøldalen - fietsen en wandelen

Naar Jøldalen kan u fietsen op oude landbouwwegen, ook geschikt voor kinderen. Vanuit Jøldalshytta kan men fietsen tot in SvartÅdalen. Jøldalen is ook een goed vertrekpunt voor wandelingen naar de omliggende bergtoppen.

FIETSVERHUUR

Oppdal Safari: Verhuur van fietsen/fietsaanhangers.  
O. Skasliensvei 1 | (+47) 986 93 200 | oppdalsafari.no

VPG: Verhuur van mountainbikes. Open ma-vr 9-17, zat 10-15.
Auneveien | (+47) 72 42 37 61 | vpg.no Bron: Trøndelag Reiseliv AS

0

Fijn fietsen in Oppdal

Recent bekeken pagina's