Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hitra

Vissen bij de kust van Trøndelag

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Alles wat je nodig hebt voor een geweldig visavontuur

Trøndelag is vaak enorm bevolkt – in het water althans. Vissers kunnen ervan uitgaan dat er meer dan genoeg vis te vangen is.

Visaanbiedingen in Trøndelag

Vele eilanden en ontelbare aantallen vis: kies een van de volgende aanbiedingen en boek de visvakantie van je dromen in Trøndelag.

Visvakantie bij Hasvåg Fritid

Vaar in slechts vijf minuten vanuit het idyllische Hasvåg (Flatanger) naar de beste visplekken. Er zijn drie appartementen voor maximaal 16 personen en vijf 40 pk boten staan beschikbaar.

Er is ook een gemeenschappelijke ruimte, een barbecue en een grote tuin. Apparatuur voor het schoonmaken van de vis is beschikbaar op de steiger.

Prijs vanaf NOK 11,270 per week (in een appartement voor 4 personen), inclusief boot.

Vissershutten in Seter Brygge – een pareltje aan zee

Huur je een volledig uitgeruste rorbu (vissershut) met vijf slaapkamers in de buurt van geweldige viswateren, of kies je een appartement met modern comfort aan zee? Ieder huis beschikt over een eigen diepvries en er zijn prima voorzieningen om vis schoon te maken.

In Seter Brygge kun je boten van bijna 6 meter lang met een motor van 50 PK huren. Ook kun je er dagtochten voor maximum 12 personen regelen op een grotere boot met schipper. Op het terrein bevinden zich ook een gezellig restaurant en een vergaderruimte.

Prijs vanaf NOK 12,950 per week (in een appartement voor 5 personen), inclusief boot. Individuele kamers kunnen op aanvraag worden geboekt.

Hutten en diepzeevissen bij Frosta Fjordbuer

Frosta Fjordbuer biedt hutten van hoge kwaliteit met 4-9 bedden aan. Geniet van de aluminium boten (10 tot 50 pk motoren), vis schoonmaakapparatuur en een rokerij.

Je hebt de perfecte visgronden en diepzee vislocaties binnen handbereik.

Prijs vanaf NOK 9,000 per week (in een fjordcabine voor 4 personen), inclusief boot.

Eersteklas vissen bij Sula Rorbuer

Sula, een dorp dat dateert uit 1300, is een Eldorado voor vissers. De bekende visgronden Ørnklakken en Torskskallen liggen niet ver hier vandaan. De 6 meter lange aluminium boten met 50, 70 of 90 pk motoren, kaart plotters en dieptemeter zijn te huur.

Sula is ook een droom voor duikers, met jakobsschelpen en vele soorten vissen, wrakken en kelp bossen.

Prijs vanaf NOK 7,841 per week in een suite voor 2 personen of NOK 12,065 per week in een appartement voor 6 personen.

Zeevissen bij Bessaker

Gelegen op het schiereiland Fosen, beschermd door eilanden en eilandjes, biedt Bessaker accommodatie in appartementen met zeven bedden. De 50/70 pk, 5.7 meter boten zijn uitgerust met echolood en kaartplotter.

Visreizen worden georganiseerd voor maximaal 11 personen en aparte vis schoonmaakapparatuur is beschikbaar. Er is een restaurant en een winkel die visuitrusting verkoopt.

Prijs vanaf NOK 7,000 per week, inclusief overnachting in een hut voor 7 personen. Een boot is te huur voor NOK 4,550 per week.

Een actieve vakantie bij Dolmsundet Marina

Dolmsundet is voor vissers en duikers de perfecte plek. Het is een resort met een wijd aanbod aan onvernachtingsmogelijkheden, een restuarant en een grill. 

Huur een simpele hut of een appartement, of ga voor een 5-sterren loge voor 10-12 personen. Visuitrusting, duikuitrusting, een compressor, fietesen en auto's zijn te huur. Huur je eigen gids of ga samen met een groep diepzeevissen.

Prijs vanaf NOK 7,500 per week inclusief overnachting voor 4 personen en een 5.2 meter/40 pk boot met dieptemeter en kaartplotter.

Avontuurlijke visvakantie bij Bakkan Wahl

Bakkan Wahl biedt accommodatie in appartementen en huizen aan de Fosen schiereilanden, 25 kilometer van Brekstad. Hengelsportartikelen en 18 hoge standaard huurboten met 30-50 pk moteren zijn te huur.

Prijs vanaf NOK 11,000 per week in een appartement voor 6 personen, inclusief boot en GPS/echolood.

Vissershutten met zeezicht bij Rørvik Rorbuer

Vijfsterrenaccommodatie in traditionele rorbu (vissershutten) met balkon en uitzicht op zee in het centrum van Rørvik. 5.5-6.7 meter, 40-100 pk boten met echolood, kaartplotter en gemonteerde vishengelhouders zijn te huur.

Prijs vanaf NOK 12,700 per week (in een appartement voor 4 personen), inclusief boot.

Vissen op Hitra of in Frøya met Hitra Turistservice

Huur je een traditionele rorbu (vissershut), heb je liever een groter huis of kies je een appartement aan zee of in de haven? Sluit aan bij een begeleide dagtocht of huur zelf een boot met dieptemeter en kaartplotter voor de vangst van je leven. Vismateriaal is zowel te huur als te koop. Bekijk ook de geweldige duikmogelijkheden in de buurt.

Prijzen vanaf NOK 10,300 per week per vissershut voor 4 personen inclusief boot.

Waar ga jij vissen?

Beweeg je muis over de landkaart hieronder en plan je vakantie in Trøndelag.

Vissen op Zee in Trøndelag met Uitstekende Aanbiedingen
Vele eilanden en ontelbare aantallen vis: kies een van de volgende aanbiedingen en boek de visvakantie van je dromen in Trøndelag.
Thore is your host in Bessaker where you live in sea houses. Offers a variaty of sea activities and salmon fishing. Deep sea fishing tours can be… Read more
Bessaker rorbuer and sjøhus
Fishing holidays in Trondheim Fjord Read more
Frosta Fjordbuer
Aan de noordkant van Fosen ligt Seter Brygge. Hier werd in het verleden de vis aan land gebracht, nu kun je er overnachten in luxe appartementen met… Read more
Seter Brygge
Top standard accommodation in Rørvik centre with superb fishing spots just outside, including a fantastic view over the bay and the ships outside. The… Read more
Rørvik Rorbuer
Bakkan Wahl lies on a small peninsular of land on the Trøndelag coast. Here you can experience a feeling of freedom and enjoy nature, untouched.… Read more
Bakkan Wahl - activities
Go from the idyllic Hasvåg (Flatanger) to the best fishing spots in just five minutes by boat. Hasvåg Fritid have three apartments, for a total of up… Read more
Hasvåg Fritid
High standard accommodation and fishing trips with English and Russian speaking guides in the waters around Hitra and Frøya. Узнать больше
Dolmsundet Marina
Enjoy a superb fishing environment at Steinsjø in Kvenvær, a sheltered spot nestled in among a seascape of skerries. Read more
Hitra Turistservice
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Hoe kom je in Trøndelag

  Trøndelag ligt tussen Fjord-Noorwegen en Noord-Noorwegen, wat betekent dat je vele reismogelijkheden hebt om Trøndelag te bereiken.

  • Trondelag - Fishing - car

   Met de auto

   Met de auto ben je binnen een dag vanuit Oslo in Trøndelag.

   Er zijn goede verbindingen vanuit het noorden, zuiden en oosten.

  • Trondelag - Fishing - boat

   Veerboot

   De schepen van Hurtigruten stoppen dagelijks bij Trondheim en Rørvik, zowel in noordelijke als in zuidelijke richting.

   De veerboot Kystekspressen verbindt Trondheim, Fosen, Hitra, Frøya en Kristiansund. Er gaat een veerpont tussen Trondheim en Fosen.

  • Trondelag - Fishing- plane

   Met het vliegtuig

   Er zijn directe vluchten naar Vliegveld Trondheim Værnes vanaf Amsterdam en andere Europese steden. Er gaan dagelijks meerdere nationale vluchten naar en van Oslo en andere Noorse luchthavens.

   De andere dichtstbijzijnde luchthavens zijn gevestigd in Namsos en Rørvik.

  Veiligheid tijdens je visvakantie in Noorwegen

  Veiligheidstips voor jezelf en voor anderen

  Houd deze vuistregels in gedachten als je op of aan het water bent:

  1. Veiligheid voorop - altijd. Plannen vermindert risico's, dus meer zorgeloos plezier
  2. Neem het materiaal mee dat je nodig hebt. Zorg dat materiaal in goede staat verkeert en dat je het bij de hand hebt
  3. Houd rekening met de zee en het weer. Vaar alleen uit wanneer dat veilig is
  4. Houd je aan de regels van de zee en zorg dat je die ook kent
  5. Draag een zwemvest, reddingsvest of iets dergelijks
  6. Zorg dat je nuchter en uitgerust bent. Bestuur geen boot als je alcohol of drugs gebruikt hebt
  7. Houd rekening met je omgeving en onthoud dat veiligheid, het milieu en ieders welzijn een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is.
  Your Recently Viewed Pages

  Terug naar boven