Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Trøndelag - Fishermen's heaven Video Thumbnail - vimeo - Trøndelag - Fishermen's heaven Hitra
Video Thumbnail - vimeo - Trøndelag - Fishermen's heaven Hitra

Vissen bij de kust van Trøndelag

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Alles wat je nodig hebt voor een geweldig visavontuur

Trøndelag is vaak enorm bevolkt - in het water althans. Vissers kunnen ervan uitgaan dat er meer dan genoeg vis te vangen is.

Deep-sea fishing at the coast of Trøndelag

Diepzeevissen in Trøndelag

Biodiversiteit in en op het water

Een ander kenmerk van de kust van Trøndelag is zijn biodiversiteit, zowel in het water als op het land. Het grootste deel van de zoutwatervissen in Noorwegen zijn hier vertegenwoordigd. Zelfs de felbegeerde heilbot is aan de kust en in de fjorden te vinden.

Naast de rijke visgronden zijn er ook vele andere dieren te vinden, zoals walvissen, zeehonden en verschillende vogelsoorten. Vissers, wandelaars, fietsers en duikers en andere bezoekers kunnen allemaal genieten van de diverse natuurlijke bezienswaardigheden.

Seizoen

Het hoogseizoen duurt van maart tot oktober. Sommige plekken bieden ook de mogelijkheid voor wintervissen.


Vissen op Zee in Trøndelag met Uitstekende Aanbiedingen

Vele eilanden en ontelbare aantallen vis: kies een van de volgende aanbiedingen en boek de visvakantie van je dromen in Trøndelag.

Visvakantie bij Hasvåg Fritid

Vaar in slechts vijf minuten vanuit het idyllische Hasvåg (Flatanger) naar de beste visplekken. Er zijn drie appartementen voor maximaal 16 personen en vijf 40 pk boten staan beschikbaar. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte, een barbecue en een grote tuin. Apparatuur voor het schoonmaken van de vis is beschikbaar op de steiger.

Prijs vanaf NOK 11,270 / week (in een appartement voor vier personen), inclusief boot.

Vissershutten Seter Brygge - a pearl by the ocean

Huur een volledig ingerichte rorbu (vissershut) of appartement in een verbouwde visfabriek in de buurt van de zee in Svesfjord. Boten van meer dan een halve meter of grotere boten zijn te huur om te gaan vissen op zee. Uitstapjes met een gids kunnen worden geregeld. Er is ook een restaurant en een vergaderzaal aanwezig.

Prijs vanaf NOK 12,950 / week (in een appartement voor 5 personen), inclusief boot. Individuele kamers kunnen op aanvraag worden geboekt.

Hutten en diepzeevissen bij Frosta Fjordbuer

Frosta Fjordbuer biedt hutten van hoge kwaliteit met 4-9 bedden aan. Geniet van de aluminium boten (10 tot 50 pk motoren), vis schoonmaakapparatuur en een rokerij. Je hebt de perfecte visgronden en diepzee vislocaties binnen handbereik.

Prijs vanaf NOK 9,000 / week (in een fjordcabine voor vier personen), inclusief boot.


Eersteklas vissen bij Sula Rorbuer

Sula, een dorp dat dateert uit 1300, is een Eldorado voor vissers. De bekende visgronden Ørnklakken en Torskskallen liggen niet ver hier vandaan. De 6 meter lange aluminium boten met 50, 70 of 90 pk motoren, kaart plotters en dieptemeter zijn te huur.

Sula is ook een droom voor duikers, met jakobsschelpen en vele soorten vissen, wrakken en kelp bossen.

Prijs vanaf NOK 7,841 per week in een suite voor 2 personen of NOK 12,065 per week in een appartement voor 6 personen.

Zeevissen bij Bessaker

Gelegen op het schiereiland Fosen, beschermd door eilanden en eilandjes, biedt Bessaker accommodatie in appartementen met zeven bedden. De 50pk,  boten zijn uitgerust met echolood en kaartplotter. Visreizen worden georganiseerd voor maximaal 11 personen en aparte vis schoonmaakapparatuur is beschikbaar. Er is een restaurant en een winkel die visuitrusting verkoopt.

Prijs vanaf NOK 7,000 per week, inclusief overnachting in een hut voor 7 personen. Een boot is te huur voor NOK 4,550 per week.

Een actieve vakantie bij Dolmsundet Marina

Dolmsundet is voor vissers en duikers de perfecte plek. Het is een resort met een wijd aanbod aan onvernachtingsmogelijkheden, een restuarant en een grill. 

Huur een simpele hut of een appartement, of ga voor een 5-sterren loge voor 10-12 personen. Visuitrusting, duikuitrusting, een compressor, fietesen en auto's zijn te huur. Huur je eigen gids of ga samen met een groep diepzeevissen.

Prijs vanaf NOK 7,500 / week inclusief overnachting voor 4 personen en een 5.2 meter/40 pk boot met dieptemeter en kaartplotter.


Avontuurlijke visvakantie bij Bakkan Wahl

Bakkan Wahl biedt accommodatie in appartementen en huizen aan de Fosen schiereilanden, 25 kilometer van Brekstad. Hengelsportartikelen en 18 hoge standaard huurboten met 30-50 pk moteren zijn te huur.

Prijs vanaf NOK 11,000 per week in een appartement voor 6 personen, inclusief boot en GPS/echolood.

Vissershutten met zeezicht bij Rørvik Rorbuer

Vijfsterrenaccommodatie in traditionele rorbu (vissershutten) met balkon en uitzicht op zee in het centrum van Rørvik. 40-50 pk boten met echolood, kaartplotter en gemonteerde vishengelhouders zijn te huur.

Prijs vanaf NOK 12,700 / week (in een appartement voor vier personen), inclusief boot.

Vakantietips en boekingen met Hitra Turistservice

Huur een vakantiehuis of een appartement aan zee of in de haven, of kies voor een traditionele rorbu (vissershut). Het visserscentrum biedt visreizen inclusief vissen op zee in grote boten. Fantastische duikmogelijkheden.

Prijs vanaf NOK 9,300 per week in een hut voor 4 personen, inclusief boot.


Vissen op Zee in Trøndelag met Uitstekende Aanbiedingen
Vele eilanden en ontelbare aantallen vis: kies een van de volgende aanbiedingen en boek de visvakantie van je dromen in Trøndelag.
Bakkan Wahl lies on a small peninsular of land on the Trøndelag coast. Here you can experience a feeling of freedom and enjoy nature, untouched.… Read more
Bakkan Wahl - activities
Top standard accommodation in Rørvik centre with superb fishing spots just outside, including a fantastic view over the bay and the ships outside. The… Read more
Rørvik Rorbuer
6 luxe huisjes (fjordbuer), 4-9 slaapplaatsen. Volledig ingerichte keuken, woonkamer, 2-5 slaapkamers, badkamer/wc en opbergruimte. We verhuren solide… Read more
Frosta Fjordbuer
De ligging nabij de oceaan en de Svesfjord maakt van Seter Brygge een aantrekkelijke plek voor sportvissers. Verhuur van 19 voet boten en mogelijkheid… Read more
Seter Brygge
We offer a variety of fun and challenging activities both on land and sea. Sula is a traditional fishing village with history dating back to the… Read more
Sula Rorbuer - activities
Thore is your host in Bessaker where you live in sea houses. Offers a variaty of sea activities and salmon fishing. Deep sea fishing tours can be… Read more
Bessaker rorbuer and sjøhus
Vaar in slechts vijf minuten vanuit het idyllische Hasvåg (Flatanger) naar de beste visplekken. Er zijn drie appartementen voor maximaal 16 personen… Read more
Hasvåg Fritid
Accommodatie van hoge kwaliteit en vistochten met een Engelssprekende gids in de wateren rondom Hitra en Frøya. Lees meer
Dolmsundet Marina
Click to activate
Select
  Click to activate

  Reizen

  Trøndelag ligt tussen Fjord-Noorwegen en Noord-Noorwegen, wat betekent dat je vele reismogelijkheden hebt om Trøndelag te bereiken.

  • Met de auto

   Met de auto

   Met de auto ben je binnen een dag vanuit Oslo in Trøndelag.

   Er zijn goede verbindingen vanuit het noorden, zuiden en oosten.

  • Veerboot

   Veerboot

   De schepen van Hurtigruten stoppen dagelijks bij Trondheim en Rørvik, zowel in noordelijke als in zuidelijke richting.

   De veerboot Kystekspressen verbindt Trondheim, Fosen, Hitra, Frøya en Kristiansund. Er gaat een veerpont tussen Trondheim en Fosen.

  • Met het vliegtuig

   Met het vliegtuig

   Er zijn directe vluchten naar Vliegveld Trondheim Værnes vanaf Amsterdam en andere Europese steden. Er gaan dagelijks meerdere nationale vluchten naar en van Oslo en andere Noorse luchthavens.

   De andere dichtstbijzijnde luchthavens zijn gevestigd in Namsos en Rørvik.


  Veiligheid op het water

  Veiligheidstips

  Onthou deze vuistregels wanneer je op of bij het water bent:

  1. Denk aan je veiligheid, en onthou dat een goede planning niet alleen het risico vermindert, maar jou ook een meer zorgenloze tijd op het water geeft.
  2. Zorg voor de noodzakelijke veiligheidsuitrusting. Deze moet ook in goede staat zijn, en eenvoudig  te bereiken in geval van een noodsituatie.
  3. Respecteer het weer en de zee. Ga alleen de zee op in een bootals het veilig is dit te doen.
  4. Zorg dat je bekend bent met de vaarregels, en hou je er aan wanneer je het water op gaat.
  5. Draag een reddingsvest of zwemvest.
  6. Zorg ervoor dat je goed uitgerust en nuchter bent. Ga niet varen als je onder invloed van alcohol, cannabis of andere drugs bent.
  7. Hou rekening met anderen, en onthou dat veiligheid, het milieu, en het welzijn van iedereen ook ieders verantwoordelijkheid is.

  Lees meer

  Your Recently Viewed Pages