Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Cycling in Åndalsnes
Cycling in Åndalsnes.
Photo: Mattias Fredriksson Photography AB / Vistinorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

De berg op met 2 wielen

Ontdek de potentie van Fjord-Noorwegen als MTB-bestemming. Plaatsen als Noord-West en Nordfjord hebben meerdere coole paden die de fjorden in een ander perspectief brengen.

Noord-West en het gebied van Romsdal

Ga mountainbiken in het noordwesten van Fjord-Noorwegen – een waar fietsparadijs. Deze regio biedt buitengewone fietservaringen – spectaculaire landschappen, ongerepte natuur, mooie bergpassen, kustlandschappen, fietsen bij de fjorden, en veel wegen met bijna geen verkeer. De afstanden zijn klein, maar de impressie is groot.

In de rustieke omgeving van de Romsdalsfjord, heb je veel verschillende paden – off-road door de bossen tot single track bergpaden met spectaculaire uitzichten, van de top tot de fjord.

Nordfjord en Stryn

In Nordfjord is het water bijna turquoise, omgeven door gletsjers en hoge bergen, en verder in de fjord vind je witte zandstranden. De fietsmogelijkheden zijn even spannend met vele kilometers aan gemarkeerde mountainbikeroutes en rustige wegen in de buurt van de fjorden. Fietsen en veiligheidsuitrusting zijn op veel plaatsen te huur.

Als je geniet van MTB, bekijk dan het Stryn Festival of het Folven Mountain Bike Camp (meer informatie hieronder) – je hoeft geen prof te zijn!

Vind je weg naar de paden en tracks

Ontdek de mogelijkheden met behulp van de kaart.

 

MOUNTAINBIKEN IN NOORD-WEST
Spectaculaire landschappen, ongerepte natuur, prachtige bergpassen en tal van fantastische wegen met weinig verkeer.
INTO THE LABYRINTH: A UNIQUE WORLD-FIRST MOUNTAIN BIKE TOUR NORWAY Experience Norway as never before on our exclusive mountain biking expedition into… Read more
Mountain bike tour Norway
The Aursjø road – known to be tougher than Trollstigen. The best way to explore this area, is on the mountain bike. Join us on this two-days… Read more
The Aursjøvegen Road round trip on mountain bike
MOUNTAINBIKEN IN NORDFJORD
Gletsjers, hoge Bergen en witte stranden – en vele kilometers aan gemarkeerde mountainbike paden en rustige wegen bij de fjorden.
With Folven camping site as a base, you can explore trail riding in Hjelledalen Valley and other places in Stryn. Read more
Mountain biking in Hjelledalen, Stryn
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Veiligheid op twee wielen

  ​Tips om u recht en smal te houden

  Op de wegen in Noorwegen gelden dezelfde verkeersregels en verkeersborden voor fietsers als automobilisten. Blijf rechts rijden, geef aan wanneer je wilt afslaan, en rijdt niet onder invloed.

  Houd je aan de algemene verkeersregels en -borden. Op voetpaden mag gefietst worden, maar je moet er wel je snelheid aanpassen. Fietsen is verboden op de snelweg en andere vierbaanswegen. Steek bij het links of rechts afslaan je hand uit om richting aan te geven. Draag op de fiets altijd een helm.  Een reflecterend hes is altijd een goed idee, vooral op drukke wegen. Alleen kinderen onder de 10 jaar mogen als passagiers mee op de fiets.

  Wat je fiets moet hebben

  In het donker of bij slecht zicht: wit of geel licht vóór en rood licht achter, een rode reflector achter, witte of rode reflectoren op de pedalen, twee onafhankelijk van elkaar werkende remmen, een fietsbel.

  Your Recently Viewed Pages

  Terug naar boven