Dynamic Variation:
Offers
Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Eidfjord

Dyranut - Bjoreidalen – Trondsbu - Tinnhølvegen – Dyranut (3Gecombineerde wandeling en minibus)

  •  /  km From You
Overview

Dit is een fantastische wandeling, geschikt voor families, in makkelijk begaanbaar terrein. Speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in vogels kijken of vissen. Als u door het vogelreservaat loopt moet u op de gemarkeerde paden blijven. Het is verboden om buiten de paden te komen. Bjoreio is zeer goed geschikt voor vissen met een hengel maar denk aan een visvergunning die u het recht geeft om te vissen.

U parkeert uw auto bij berghut Dyranut, op het "dak van Noorwegen", de Hardangervidda. Volg het gemarkeerde pad aan de rechterkant van het meer "Vetle Skiftesjøen" en volg het pad verder naar de Bjoreidalen vallei tot aan de brug bij Nyby, dit duurt ongeveer 1 uur. Vanaf hier kunt u het pad volgen (dat Store Nordmannsslepa heet) aan de  noordzijde van de rivier "Svinto" naar de weg en de gesloten berghut Bjoreidalshytta, dit duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf hier volgt u het voetpad en de gravelweg Tinnhølen ongeveer 2 uur tot aan berghut Trondsbu Turisthytta, waar ze uitstekende gerechten serveren. Check van te voren de openingsuren.

Neem de Viddabussen miniubus van Trondsbu bij Tinnhølen terug naar Dyranut.


  • Last Updated:
  • Source: Destination Hardanger Fjord AS

Facts

Effort Level
Medium
Duration
4 uur
Landscape
Mountain area
Season
Summer
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad