Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac62eb33a548def6eca0b
name: plugins_common_social_share (widget)

Eidfjord

TripAdvisor rating of 4.5

23

Dyranut Fjellstove

Book

Dyranut Fjellstova is situated along route 7 at 1245 masl at the Hardangervidda mountain plateau.  From the mountain lodge there is a panoramic view over the wilderness both winter and summer.  

Dyranut Fjellstova is de hoogst gelegen berghut langs RV7 (1245 meter boven zeeniveau). Naast de betoverende natuur en jacht- en vismogelijkheden bieden wij overnachtingsmogelijkheden en uitstekend eten.  Kijk uit naar ons herkenningspunt, de trol, en bezoek de hoogst gelegen berghut aan de hoofdweg. Bij Dyranut Fjellstova serveren we huisgemaakte, traditionele gerechten met ingrediënten van het bergplateau. Op het menu staan onder andere rendier en forel met kruipbramen, bereid volgens oude familierecepten. Dyranut Fjellstova is ideaal voor feesten en verjaardagen maar ook erg geschikt voor vergaderingen en seminars.

In het "Susaren" café kunt u relaxen terwijl u van de heerlijke gerechten en het uitzicht geniet. "Susaren" heeft plek voor 80 personen en is traditioneel gebouwd met een open haard en lange, houten tafels. We hebben ook een buitenterras voor max. 20 personen

Last updated: 10/10/2023

Source: Destination Hardanger Fjord AS

Dyranut Fjellstove

Book

Recent bekeken pagina's