Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac62eb33a548def6eca0b
name: plugins_common_social_share (widget)
Eidfjord

Joker Supermarkt

Welcome to Joker grocerystore in Eidfjord! In our two-story building you will find everything you need.

Welkom bij de Joker supermarkt in Eidfjord. In ons twee verdiepingen tellende gebouw vindt u alles wat u nodig heeft.

We zijn gelegen in een schitterende omgeving in het centrum van Eidfjord, langs de Hardangerfjord in de richting van de Hardangervidda. Er is een winkel sinds 1919 toen de vader van de huidige eigenaar, Peder Næsheim, een winkel begon hier in dorp.

We hebben een verdieping met levensmiddelen en andere spullen. Als u naar boven gaat vindt u aardewerk en handwerk. Bij ons vindt u ook een postkantoor, verkoop van medicijnen en uitlevering van medicijnen op recept. We zijn een winkel met een assortiment keuken- en tuinartikelen, ijzerwaren en u kunt ook uw lottoformulieren bij ons inleveren.

We hebben iedere week de Joker van de week en andere goede aanbiedingen. De joker van de week is een product dat u vaak gebruikt, van een leverancier die u vertrouwt voor een prijs waar u blij van wordt. Mocht het product uitverkocht zijn dan krijgt u hetzelfde product de voor dezelfde prijs de week erna. Wij garanderen u ook dat u altijd vers, in huis gebakken, brood krijgt, ongeacht wanneer u komt. Als u het niet kunt vinden bakken we het terwijl u wacht. Als u niet kunt wachten dan krijgt u als verontschuldiging gratis een half afgebakken brood mee dat u zelf af kunt bakken.

Bron: Destination Hardanger Fjord AS

0

Joker Supermarkt

Recent bekeken pagina's