Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac62eb33a548def6eca0b
name: plugins_common_social_share (widget)
Eidfjord

Liseth/Fossli – Rembesdalseter – Finse (2 dagen)

2 day hike where you get to experience an impressive view of Simadal valley and the fjord on the way.

We raden u aan deze tocht goed van te voren te plannen. Lees de tochtbeschrijving op www.ute.no en gebruik goede kaarten.

Parkeer uw auto bij Liseth of bij Fossli. De eerste dag van de tocht gaat van Liseth/Fossli naar Rembesdalseter, duurt 8 uur en is minder vermoeiend dan dag 2, die goede berg vaardigheden vereist. U ervaart een fantastisch en imponerend uitzicht over Simadal en de fjord. De zelfbedieningshut Rembedalseter is in 1964 gebouw en is gelegen op oude landbouwgrond bij het Rembesdalsvatnet meer. Met uitzicht op de Hardangerjøkulen vanuit de woonkamer is dit een verleidelijk wandel doel voor veel mensen een vooral voor mensen met interesse in gletsjers. Het terrein in dit gebied is moeilijk begaanbaar, vooral vanwege gebieden met gladde rotsen als het geregend heeft.

Vervolg de tocht de volgende dag van Rembesdalseter naar Finse, ongeveer 8 uur. PAS OP!
Denk eraan de rode T-tekens te volgen. In het hoogstgelegen gedeelte kan dit moeilijk zijn omdat het pad met sneeuw bedekt kan zijn en de bouw van tijdelijke zomerbruggen kan vertraging oplopen vanwege de sneeuwcondities. We kunnen een diner en overnachting bij berghut Finsehytta aanbevelen voordat u de trein vanuit Finse naar Haugastøl/Geilo pakt en vanuit daar de bus terug naar Liseth/Fossli

Bron: Destination Hardanger Fjord AS

0

Liseth/Fossli – Rembesdalseter – Finse (2 dagen)

Recent bekeken pagina's