Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac62eb33a548def6eca0b
name: plugins_common_social_share (widget)
Eidfjord
TripAdvisor rating of 3.5

33

Restaurant Hardangerfjord

The Hardangerfjord Restaurant offers A la Carte, buffet and other goodies. We also have an outdoor restaurant which is idyllically situated by the fjord and is open every day all summer.

Quality Hotel Vøringfoss is gelegen aan het uiteinde van de Hardangerfjord, omgeven door het beste wat de Noorse natuur te bieden heeft.

We zijn gelegen aan rand van de fjord, omgeven door bergen tot 1600 meter hoog. Het hotel ligt daar als een witte parel in de machtige natuur met een sfeer die uitnodigt tot genieten en ontspannen.

Hier zijn 81 kamers met uitgelezen design, mooie kleuren en comfortabele bedden. We kunnen ook uitstekende familiekamers, deluxe kamers, junior suites en een suite aanbieden. Sommige kamers hebben een eigen balkon.

In de keuken hebben we betrokken en goede koks die culinaire belevenissen aanbieden met een hoge internationale standaard.

Het Hardangerfjord restaurant biedt A la Carte, buffet en lekkernijen aan. Het buitenterras is idyllisch gelegen aan de fjord en is iedere dag geopend in het zomerseizoen

Welkom

Bron: Destination Hardanger Fjord AS

0

Restaurant Hardangerfjord

Recent bekeken pagina's