Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Møre & Romsdal - fishing in paradise Video Thumbnail - vimeo - Møre & Romsdal - fishing in paradise Fishing in the Geiranger fjord
Video Thumbnail - vimeo - Møre & Romsdal - fishing in paradise Fishing in the Geiranger fjord

Vissen in Møre og Romsdal

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Het wemelt van de vis in de fjorden

Ga vissen bij de Romsdalsfjord met de meest uiteenlopende visgronden van Noorwegen, of ga vissen op zee bij de Atlantische Weg.


Fishing at the Atlantic road

 

Vissen langs de Atlantische Weg

Als je van de zee houdt, is de Atlantische Weg iets voor jou. Deze weg gaat door Møre og Romsdal. Vis naar koolvis, witte koolvis en andere grote vis vanaf een van de zeven bruggen tussen de kleine eilanden van Molde en Kristiansund.

De weg is een van de Noorse Nationaal-Toeristische routes en een populaire plaats om te vissen voor toeristen en lokale bewoners. Je kunt hier meer lezen over de Atlantische Weg.

 


Visaanbiedingen in Møre og Romsdal

Comfortabele accommodatie en leuke excursies. In Møre og Romsdal vind je niet alleen de grootste vis, maar alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie

Vissen met familie en vrienden bij Bergtun Houses

Huur een goed uitgerust huis voor maximaal 7 personen en ga vissen in de Noorse wateren.

Perfect voor een visvakantie met familie of vrienden, de huizen Jonstua en Edvartstua zijn het hele jaar beschikbaar. Ze bevatten alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie en biedt plaats aan maximaal 14 personen, indien samen gehuurd. Gratis internet.

Twee 5 meter boten met 30 en 40 pk en een 6 meter boot met 60 pk zijn beschikbaar. Vistochten naar de Atlantische Oceaan in een 8 meter lange Arvor boot kunnen worden geregeld.

Lillevik Vakantiehuizen bij de Atlantische Weg

Verblijf in een rustig huisje aan het strand, met uitzicht op de Atlantische Weg en dicht bij vele visplaatsen.

Lillevik Vakantiehuizen, genesteld in een baai aan de fjord naast de haven, is een uitstekende keuze voor alle leeftijden. Er zijn vier grote en goed uitgeruste huisjes, elk met een eigen terras. Dankzij het mooie uitzicht op het strand en de haven, kunnen de ouders de kinderen goed in het oog houden.

Elk huisje komt met een 5 meter lange boot en een Honda buitenboordmotor. Er zijn ook grotere boten te huur.

Lees meer en boek je visvakantie bij Lillevik Vakantiehuizen

Comfort en kwaliteit bij Fagervik Camping

Fagervik Camping, omgeven door indrukwekkende vergezichten en wilde natuur, bij de Tresfjord is moeilijk te verslaan als het gaat om comfort en kwaliteit. Als je op zoek bent naar een visplaats waar je kans maakt op een recordvangst, kijk dan niet verder!

De gezellige huisjes kijken uit op de fjord en bevinden zich op slechts enkele meters van het water. Tot de voorzieningen behoren een aparte slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en een badkamer.


Vissen in de fjord bij Lensmansgarden

Ga vissen in de Romsdalsfjord op het platteland met een hoge kans op een grote vangst.

Lensmansgarden, omgeven door pittoreske bergen, profiteert van een ontspannen sfeer. Verheug je op uren vissen bij de jachthaven in de fjord, op slechts 500 meter afstand.

Het heeft alle faciliteiten die je zou verwachten van een visresort. Verblijf in een comfortabel appartement of houten hut. Inclusief boot.

Uitstekend vissen bij Måna Camping

Uren visplezier in de prachtige Romsdalsfjord, omgeven door majestueuze Bergen.

Een prachtige locatie en uitstekende vismogelijkheden maakt Måna Camping een paradijs voor vissers. De Romsdalsfjord staat bekend als een van de schoonste fjorden van Noorwegen en heeft een rijke populatie aan vissoorten. Het gebied rond Måna Camping biedt uitstekende mogelijkheden voor activiteiten in de natuur.

Een grote vangst bij Mittet Camping

Een echt visavontuur in Langfjorden! Langfjorden staat bekend om zowel een grote verscheidenheid aan vissoorten als grote vangsten. Bij Mittet Camping geniet je van de schoonheid van de natuur en de uitstekende vismogelijkheden in de zee, de rivier en de bergmeren.

De hutten hebben vier bedden, een koelkast en een fornuis. De camping is uitgerust met douches, toiletten, en een gemeenschappelijke eetzaal. Begeleid vissen is beschikbaar.


Gevarieerd vissen bij Saltkjelsnes Camping

Geniet van een gevarieerde visvakantie in een rustig natuurgebied dicht bij de zee, fjorden en meren van Romsdalen.

Saltkjelsnes Camping is een echte parel van de zee, omgeven door een weelderig landschap. De locatie belooft grootse visavonturen in de Rødvenfjord, de Langfjord of Romsdalsfjord, evenals in de bergmeren. Enkele van de meest voorkomende vissoorten zijn kabeljauw, heilbot, schelvis, koolvis, makreel, pollak, leng, zeewolf en roodbaars.

Tot de voorzieningen behoren een schoonmaakfaciliteit voor de vis, diepvries en een modern service gebouw. Je verblijft in een volledig uitgeruste hut met een eigen keuken en badkamer.

Diepzeevissen bij Smøla Havfiskesenter

Ga op zoek naar een record vangst in de wateren rondom Smøla, met een overvloed aan vissoorten.

Smøla Havfiskesenter heeft uitgebreide ervaring, kennis van de beste visplekken en een sterke focus op veiligheid. Stap op de vissersboot Freidig met de schipper of ga zelf het water op. Hoe dan ook, je hebt een optimale kans om een kanjer van een vangst aan de haak te slaan.

Je verblijft in een ruim appartement met alle apparatuur die je nodig hebt om je vangst te transformeren tot een gastronomische maaltijd. In de avond ben je meer dan welkom om de lokale pub te bezoeken - Je zult ongetwijfeld een visverhaal te horen krijgen.

Vistochten bij Strømsholmen

Het duikcentrum Strømsholmen is de juist plek voor een avontuur boven en onder het water.

Gelegen op de Atlantische Weg tussen Kristiansund en Molde, bieden ze overnachtingen, activiteiten en tours. Enkele hoogtepunten voor duikers zijn het rijke maritieme leven met meer dan 1400 diersoorten, waaronder zeehonden en orka’s, talrijke wrakken op verschillende dieptes, reuze kelp bossen en witte, zanderige zeebodems.

Neem deel aan de dagelijkse visreizen en verhoog je kansen op het vangen van kabeljauw, koolvis en heilbot, om een aantal veel voorkomende soorten te noemen.


Top attracties
Deepsea fishing at the Atlantic road, 3 hrs fishingtrip. Rental of fishingrod and aquafloat oveall. Boat: Hårek, 27 foot. Min/mac. 4 /12 personons Read more
Strømsholmen Seasport center - Daily fishing trips by the Atlantic Road
The feeling and the experience of a "whopper" on the hook! You never forget it! The waters around Smøla abound in fish of all kinds. Join our fishing… Read more
Deep sea fishing from Smøla Havfiskesenter
Saltkjelsnes Camping is a real gem by the sea, and offers a mixture of great fishing experiences and relaxation for those seeking the tranquility of… Read more
Saltkjelsnes camping - Thrilling fishing adventure
The houses Jonstua and Edvartstu is open to rent the hole year – max 7 people in each house. Two well equipted houses: contents all that you… Read more
Fishing at Bergtun houses
Get hooked on the fishing adventure in Langfjorden! The wooden cabins nestled in beautiful surroundings by Langfjorden, invite you to live the simple… Read more
Fishing at Mittet camping
Fjord fishing in Romsdalsfjord Lensmansgarden in Innfjorden is surrounded by beautiful, dramatic mountains. The reputation of quality fish in the… Read more
Fishing at Lensmansgarden
The beautiful location between majestic mountains, combined with outstanding fishing in the fjord, makes Måna Camping to a fisherman's paradise.… Read more
Fishing at Måna Camping
If you are looking for an ideal fishing location with possibilities to target big fish and huge catches, look no further. Whether you're a novice or… Read more
Fishing at Fagervik Camping
Click to activate
Select
  Click to activate

  Hoe kom je er?

  Møre og Romsdal is gelegen in het zuidwesten van Noorwegen. Vanuit Oslo ben je met de auto binnen een dag in de regio. De hoofdweg (E39) doorkruist het gebied van het noorden naar het zuiden.

  • Met de bus en de trein

   Met de bus en de trein

   Alle belangrijke bestemmingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een tochtje op de Rauma Spoorbaan (Åndalsnes - Dombås) gaat door de prachtige natuur en is zeker het proberen waard.

  • Met de boot

   Met de boot

   De veerboot van Hirtshals in Denemarken vaart meerdere keren per week naar Stavanger en Bergen, het hele jaar door. Er gaan regelmatige veerdiensten naar de fjorden.

  • Met het vliegtuig

   Met het vliegtuig

   De regio heeft verschillende luchthavens (Volda, Ålesund, Molde en Kristiansund) met directe vluchten naar Oslo en andere Europese steden.


  Veiligheid op het water

  Veiligheidstips

  Onthou deze vuistregels wanneer je op of bij het water bent:

  1. Denk aan je veiligheid, en onthou dat een goede planning niet alleen het risico vermindert, maar jou ook een meer zorgenloze tijd op het water geeft.
  2. Zorg voor de noodzakelijke veiligheidsuitrusting. Deze moet ook in goede staat zijn, en eenvoudig  te bereiken in geval van een noodsituatie.
  3. Respecteer het weer en de zee. Ga alleen de zee op in een bootals het veilig is dit te doen.
  4. Zorg dat je bekend bent met de vaarregels, en hou je er aan wanneer je het water op gaat.
  5. Draag een reddingsvest of zwemvest.
  6. Zorg ervoor dat je goed uitgerust en nuchter bent. Ga niet varen als je onder invloed van alcohol, cannabis of andere drugs bent.
  7. Hou rekening met anderen, en onthou dat veiligheid, het milieu, en het welzijn van iedereen ook ieders verantwoordelijkheid is.

  Lees meer

  Your Recently Viewed Pages