Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Family on a fish trip, Lyngør Family on a fish trip, Lyngør Family on a fish trip, Lyngør
Family on a fish trip, Lyngør Family on a fish trip, Lyngør
Credits
Family on a fish trip, Lyngør.
Photo: Terje Rakke / Nordic Life AS - Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Een kindvriendelijke visvakantie

Het aantal zomerbestemmingen is enorm. Ga net als de Noren vissen in het gouden zuiden van Noorwegen, ook wel bekend als de Noorse Riviera.


Visaanbiedingen in Zuid-Noorwegen

De kust langs de zeestraat Skagerrak, met tal van eilanden en fjorden, maakt de zuidkust van Noorwegen een ideale plaats om te vissen. Niet alleen voor de lokale bevolking, maar ook voor bezoekers die op zoek zijn naar de perfecte visvakantie.

Eenvoudige visvakantie bij Farsund Resort

Farsund Resort is idyllisch gelegen tussen de fjorden, eilanden en eilandjes, slechts 15-20 minuten varen van de open zee. De unieke locatie zorgt ervoor dat je kunt genieten van een gevarieerde visvakantie met recreatiemogelijkheden. Het is bijna altijd mogelijk om te gaan vissen - in de zee als het weer goed is en in de fjorden als het weer wat onstabiel lijkt te zijn.

Prijs vanaf EUR 1,300 per week voor 4 personen, inclusief een 7 meter lange Skager boot met 20 pk motor.


Vind de beste visgronden bij Bjørnevåg Ferie

Het kleine, moderne vakantieplaatsje Bjørnevåg Ferie vlakbij Farsund beschikt over acht huisjes voor zeven tot tien personen. Doe mee aan een zes uur durende vistocht naar de beste visgronden met MS Bjørnevåg. Er zijn ook 15 diesel boten met GPS/kaartplotter en echolood te huur. Vriezers van alle formaten zijn beschikbaar voor de gasten.

Prijs vanaf EUR 950 per week in een hut voor 2 tot 4 personen, inclusief boot.


Uitstekende comfort bij Tregde Ferie

Tregde Feriesenter ligt aan de zee en biedt uistekende comfortabele huisjes en appartementen voor 2 tot 10 personen. Tregde beschikt over alles wat je nodig hebt voor een perfecte visvakantie, inclusief een faciliteit voor het schoonmaken van vis, een grote vriezer en een winkel. Boten van meer dan een halve meter zijn mogelijk om te huren.

Prijs vanaf EUR 1,100 per week in een hut voor 4 personen, inclusief boot.


Top attracties
Skagerrak Feriesenter Tregde heeft hutten en vakantieappartementen van hoge standaard. Het vakantiepark ligt in een idyllische omgeving met uitzicht… Read more
Visvakantie - Tregde Ferie
Vakantieresort aan zee, uitstekende kwaliteit, tussen Lyngdal en Farsund. 35 luxe vakantiehuizen en appartementen; alle slaapkamers hebben een eigen… Read more
Visvakantie - Farsund Resort
Bjørnevåg Ferie is een klein, modern en gemakkelijk bereikbaar vakantiecentrum met 8 vakantiewoningen voor 7-10 personen. In alle huizen… Read more
Visvakantie - Bjørnevåg Ferie
Click to activate
Select
  Click to activate

  Reizen naar Zuid-Noorwegen

  Vlieg naar Oslo en ga daarna verder naar het zuiden met de auto, bus of trein. Een andere optie is om de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand te nemen. Kristiansand heeft ook een eigen internationale luchthaven met vluchten uit vele Europese steden.

  • Met het vliegtuig

   Met het vliegtuig

   Luchthaven Kjevik ligt op 10 km afstand van het centrum van Kristiansand. Je kunt Kjevik bereiken vanaf de meeste grote Noorse steden. SAS, Widerøe en Norwegian vliegen vanaf Oslo, Bergen, Stavanger en Trondheim.

  • Met de veerboot

   Met de veerboot

   De routes naar Zuid-Noorwegen beginnen in Hirtshals in Denemarken en gaan tot aan Kristiansand. De Color Line 'Superspeed' veerboot doet er 3 uur en 30 minuten over. Elke dag vertrekken er 2 boten. In de zomer vaart de Fjord Line 'Master Cat' deze route in 2 uur en 30 minuten. Er zijn ook verschillende boottochten vanuit Denemarken naar Langesund en Larvik. 

  • Met de auto

   Met de auto

   Als je met de auto naar Zuid-Noorwegen wilt rijden, is de E18 de beste optie, of de E39 vanaf Stavanger. Je kunt er ook voor kiezen om de schilderachtige oude kustwegen te volgen, indien je meer tijd hebt.

   De tabel toont afstanden tussen de bestemmingen, of je nu vanuit Oslo of Stavanger vertrekt. Je kunt zien dat de steden in Zuid-Noorwegen niet al te ver van elkaar liggen: van Flekkefjord naar Risør is het net iets meer dan 200 kilometer.


  Veiligheid op het water

  Veiligheidstips

  Onthou deze vuistregels wanneer je op of bij het water bent:

  1. Denk aan je veiligheid, en onthou dat een goede planning niet alleen het risico vermindert, maar jou ook een meer zorgenloze tijd op het water geeft.
  2. Zorg voor de noodzakelijke veiligheidsuitrusting. Deze moet ook in goede staat zijn, en eenvoudig  te bereiken in geval van een noodsituatie.
  3. Respecteer het weer en de zee. Ga alleen de zee op in een bootals het veilig is dit te doen.
  4. Zorg dat je bekend bent met de vaarregels, en hou je er aan wanneer je het water op gaat.
  5. Draag een reddingsvest of zwemvest.
  6. Zorg ervoor dat je goed uitgerust en nuchter bent. Ga niet varen als je onder invloed van alcohol, cannabis of andere drugs bent.
  7. Hou rekening met anderen, en onthou dat veiligheid, het milieu, en het welzijn van iedereen ook ieders verantwoordelijkheid is.

  Lees meer

  Your Recently Viewed Pages