Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Farsund Resort Norway
Farsund Resort Norway.
Photo: Morten Teinum @ Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Overnachten in Zuid-Noorwegen

Verblijf in een vuurtoren aan de zee, slaap in een hut in de bergen,of kies voor een hotel in de stad om in de buurt van allerlei activiteiten te zijn.

Camping in Zuid-Noorwegen

Zuid-Noorwegen heeft een aantal hoge kwaliteit campings, zowel langs de kust als in het binnenland. Deze bieden accommodatie in de hutten naast het kamperen in tenten, caravans en stacaravans.

Vakantie in een vuurtoren

Breng een nacht door in een vuurtoren op de Noorse Riviera. Slaap in de oude kamers van de vuurtorenwachters, word wakker als de zon de gladde rotsen verwarmt en ontbijt in de buitenlucht tijdens het kijken naar de golven en de meeuwen die dansen in de wind.

Hotels en pensions

Er zijn vele hotels om uit te kiezen in het zuiden van Noorwegen, de meeste hotels zijn de vinden in de grotere steden. Verspreid over de regio vind je ook een uitgebreide selectie van hostels en pensions die bed & breakfast aanbieding met een aangename omgeving.

Vakantieoorden, hutten en appartementen

Grotere vakantieoorden zijn vrij regelmatig te vinden in het zuidelijke deel van Noorwegen, voornamelijk langs de kust. Deze resorts zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Appartementen zijn ook beschikbaar op campings, in steden of in vakantieparken.

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad