Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Fly fishing in the river Otra
Fly fishing in the river Otra in Setesdal.
Photo: Peder Austrud
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Beproef je geluk in de Otra rivier

De Otra rivier is een van de grootste waterwegen in Zuid-Noorwegen, bomvol forel. Een visvergunning beslaat 150 kilometer.

Met een visvergunning van de Otra Visserijdienst, kun je vissen van Kilefjorden in Evje in het zuiden tot aan het meer Hartevatn vlakbij Hovden in het noorden.De rivier zit vol forel, die over de jaren is gegroeid in omvang. Het is mogelijk om forellen van meer dan een kilo te vangen. In het Byglandsfjord meer is er een lokale soort zalm (genaamd ‘Bleke’). Deze vis weegt zelden meer dan 250 gram, maar is een mooie vangst.

De visvergunning maakt het mogelijk om gebruik te maken van alle soorten vistechnieken, waaronder een visnet vanaf de over of boot. Voor de bergmeren is voor elk meer een speciale vergunning nodig.

Fly fishing in Otra
Fly fishing in Otra.
Photo: Peder Austrud

Fishing licence is required

Ouder dan 16? Een visvergunning is vereist

Visvergunningen voor de rivier of de verschillende meren is te verkrijgen bij de VVV-kantoren, maar ook in sommige sportwinkels en tankstations. Een vergunning kan ook met de telefoon worden gekocht.

Om een visvergunning voor Otra te verkrijgen, stuur je de SMS als volgt: {code}, {je naam}, {adres}, {postcode} naar +47 474 07 900

Code voor een dagvergunning: SF11D1 
Code voor een weekvergunning: SF11D7 

Prijs per dag: NOK 50
Prijs per week: NOK 150

Your Recently Viewed Pages