Skip to main content
Unknown Component
civid: 585acc1a3b227e8d80021721
name: plugins_common_social_share (widget)
Bygland
TripAdvisor rating of 4.5

28

Neset Camping

Het hele jaar door geopend!
Hartelijk welkom in het zuidelijk gedeelte van het Setesdal. De Neset Camping is een 4-sterrencamping aan de Byglandsfjord, gelegen langs rijksweg 9 in het zuidelijk gedeelte van het Setesdal. De camping is geschikt voor caravans, tenten, en kampeerauto?s. Er zijn 200 elektrische aansluitpunten aanwezig en daarnaast 31 hutten, een winkel en een café. Een speelplaats en een strand met helder, schoon water zorgen er voor dat ook uw kinderen zich thuis voelen. Op het 1,5 hectare grote gebied met geasfalteerde wegen, vindt u 3 aparte sanitairgebouwen, met o.a. wasmachines en droogtrommels.
Rondom de camping zijn gemarkeerde wandelroutes uitgezet, o.a. naar een uitzichtpunt, naar de Tjuvhola grot en naar kleine meertjes waar u door bevers gemaakte holen en dammen kunt zien. In de regio kunt u bovendien allerlei soorten mineralen verzamelen. Op de camping kunt u roeiboten, kano?s en kajakken huren en ook instructies krijgen hoe die te gebruiken. Ze zijn allen geschikt voor kortere en langere tochten over de 40 km lange Byglandsfjord. Ook organiseren we elandsafaries en garanderen dat U ook werkelijk elanden zult zien. Bij minimaal 6 deelnemers.
Tevens zijn er goede mogelijkheden om te surfen, om aan raftingtochten deel te nemen, of een cursus bergbeklimmen te volgen. Wilt u de omgeving op een andere manier verkennen, dan kunt u ook mountainbikes huren. Voor vissers is er de mogelijkheid om op forel te vissen en in het bos kunt u paddestoelen en bessen plukken. Het campingpersoneel spreekt Nederlands en kan u alle nodige tips en informatie geven.

Bron: Setesdal

0

Neset Camping

Recent bekeken pagina's