Skip to main content
Unknown Component
civid: 585acc1a3b227e8d80021721
name: plugins_common_social_share (widget)
Evje Og Hornnes
TripAdvisor rating of 4.5

105

Troll Aktiv familie raften

Boeken

TrollAktiv is gespecialiseerd in wildwater raften en we hebben de spannendste tochten in Noorwegen.

In de zomer worden er meerdere raftsessies per dag gehouden bij TrollAktiv in Evje. Je hoeft geen enkele wildwater-ervaring van tevoren te hebben Voor uw veiligheid maken we alleen gebruik van top-materiaal, en de instructeurs hebben een gedegen opleiding achter de rug.

De rivier heeft stroomversnellingen met een klasse 3/4 wat uitermate geschikt is voor beginners en gevorderde rafters. De moeilijkheidsgraad van de rivier verandert met de tijd van het jaar en de waterstanden. Vanaf eind juni tot september kan de temperatuur van het water oplopen tot 20 graden Celsius! Dit maakt de Otra de enige rivier in Noorwegen met warm water om te raften.

De trip start met een veiligheidspraatje en men gaat alle essentiële zaken oefenen op vlak water. Er is altijd een instructeur in elke raft die verantwoordelijk is voor de veiligheid van alle inzittenden. De trip-leider gaat mee in een kayak en zorgt voor extra veiligheid. De tocht begint op een aardige stroomversnelling en de rivier wordt steeds wilder naarmate de hoogteverschillen toenemen.

Duur:
Een normale sessie duurt 3 uur, in combinatie met pro-rafting of riverboard is het een dagvullende activiteit.

Beschikbaarheid:
5 tot 9 personen per raft. We hebben 15 raftboten en we kunnen aan 80 personen een plaats bieden per raftsessie.

Leeftijdlimiet:
Onze trip met level 3/4 is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor 4+ wordt een leeftijd van 16 jaar of ouder aangeraden. We hebben ook een trip voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar, met stroomversnellingen met klasse 2/3.

Seizoen:
Van midden april tot eind oktober

Verzamelplaats:
Setesdal Raftingcentrum, 7 km ten noorden van van Evje, aan de hoofdweg RV 9 (map).

Minimum deelnemers aantal: 1 persoon; individuelen zullen ingedeeld worden met anderen en zodoende een raft-team vormen.
Maximum deelnemers aantal: 80 personen per trip, maximaal 5 sessies per dag.

Uitrusting:
Wij leveren wetsuits, winddichte jackets, helmen en zwemvesten. Tegen een kleine vergoeding kunt u ook waterschoenen huren. U moet zelf zorgen voor: korte broek, t-shirt, oude gymschoenen (of sandalen die niet af kunnen glijden) en een handdoek. In de lente of de herfst wordt het aanbevolen om warm ondergoed en wollen sokken mee te nemen.

Boeken:
Boeken kan op elk moment per telefoon of e-mail.

Bron: Setesdal

0

Troll Aktiv familie raften

Boeken

Recent bekeken pagina's