Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Morning light in Hovden
Fjellbyen Hovden fanget av Mike Bishop.
Photo: Mike Bishop / Mitt Norge

Winter in Hovden

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Een gezinsvriendelijk bergdorp

In Hovden duurt het winterseizoen van november tot mei. De eerste skilift werd er aangelegd in 1968. Sindsdien is Hovden uitgegroeid tot wat het nu is: een modern en gezinsvriendelijk bergoord. 

Het Hovden Alpineskicentrum is een moderne faciliteit, compleet uitgerust voor het hele gezin. Het resort omvat pistes voor elk skiniveau. Sommige zijn verlicht zodat je ook ‘s avonds kunt skiën.  

Het ‘Bukkerittet’ terreinpark wordt algemeen beschouwd als een van de beste snowboard- en freeskiparken van Noorwegen. Het is geschikt voor snowboarders van alle niveaus. 
Er zijn allerlei spannende toestellen aangelegd in het park, zoals rails, boxen, grote schansen, funboxen en verschillende andere elementen.

Tusseland’ is een skigebied voor de kleintjes, met makkelijke afdalingen, speciale kinderpistes en kinderpretactiviteiten. Het gebied is uitgerust met schotelliften en er is ook een vliegend tapijt! 
Helemaal beneden is een skidraaimolen voor de allerkleinsten.

Hovden beschikt over 170 kilometer aan langlaufloipen die gedurende het hele seizoen dagelijks worden geprepareerd en bijgehouden. Hovden biedt ook een breed scala aan accommodatiemogelijkheden. Ontdek de gastvrijheid en vriendelijke sfeer – je zult je er meteen thuis voelen. Op een kleine afstand van waar je overnacht, vind je restaurants, winkels en activiteiten.
De officiële website van Hovden staat boordevol inspiratie.

Omhoog of omlaag

Andere activiteiten

Skirapporten en webcams

Accommodatie

Eten en drinken

Zomer in Hovden

Your Recently Viewed Pages