Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac76ede60858da447a9d4
name: plugins_common_social_share (widget)

Gol

Veslefjellrunden, Golsfjellet

Heeft u genieten van wandelen in de bergen met uitzicht op de bergen op het plateau Golsfjellet plek voor jou. De prachtige bergachtige gebied heeft een groot netwerk van paden en wegen in de familie-vriendelijke terrein.

Routebeschrijving naar het startpunt: Van Gol de snelweg nemen. 51 in de richting Fagernes. Na 13 km links afslaan de hoofdweg naar links en volg de weg voor 4 km Storefjell Resort Hotel. Vergeet niet om de tolgelden zijn NOK 30 Parkeren is gelegen aan de achterzijde van het hotel.

Blijf zoals bij Storefjell Resort Hotel, een full-service hotel in de bergen, dat geeft je het goede leven - of u nu alleen, met familie of in een groep. Er is ruimte in diverse prijsklassen, en het restaurant biedt heerlijke en rijke maaltijd voor ontbijt, lunch en diner.
Er zijn ook hutten voor 6-8 personen, self-catering accommodatie in het gebied.

Alle paden zijn bewegwijzerd met avstandssmerker met GPS kooridinater in elke hoek. Langs het parcours in Veslefjell is een barbecue huis, dat is het hele jaar open, en bevestig dan en barbecue in de zak. De pieken zijn mailbox met het gastenboek, gratis plattegrond van de deelnemende kaart op de kaart.

Storefjell - Veslefjell - Storefjelltoppen - Storefjell
Ronde rond Veslefjell en over Storefjelltoppen is een gemakkelijke wandeling geschikt voor iedereen. De tour is in bergachtig terrein, 1001-1149 m en is 6 km lang. De reis duurt tussen een tot twee uur

Begin uw reis door Storefjell-lift. Volg de borden naar 421, 422, 423, 428, 427, 426 langs de Gullknapp en langs het meertje, naar de top van Veslefjell. Neem een pauze op de barbecue hut op de weg naar Storefjelltoppen. Volg de borden 453, 454, 427 Van Storefjelltoppen volgde een track hier beneden is een beetje steil de laatste 1.1 kilometers naar de plaat 458 en bent u goed weer verschijnen, waar de tour begon bij het bord 421 en Storefjell-lift.

Last updated: 03/06/2024

Source: Hallingdal Reiseliv

Veslefjellrunden, Golsfjellet

Recent bekeken pagina's