Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Search
or search all of Norway

Southern Norway Kristiansand LILLESAND

Skottevik Feriesenter - enn zee van mogelijkheden

  • Skottevik, Lillesand
  • +47 37269030
  •  /  km From You
Overview
Details

Skottevik ligt in Høvåg, halverwege Kristiansand en Lillesand, aan de kuststrook die Blindleia wordt genoemd, in een bijzonder Sørlandsmilieu met oude buitenhavens en mooie stadjes.

Skottevik ligt in Høvåg, halverwege Kristiansand en Lillesand, aan de kuststrook die Blindleia wordt genoemd, in een bijzonder Sørlandsmilieu met oude buitenhavens en mooie stadjes.

De 3 kilometer lange kustlijn biedt legio mogelijkheden voor recreatieve activiteiten, zowel aan land als op het water. Skottevik biedt verblijfsmogelijkheden in vakantieappartementen, huisjes of op de camping. Faciliteiten: verwarmd buitenbad, nieuwe kunstgrasbaan, strandvolleybal, minigolf, kano’s, roeiboten, restaurant en kiosk.

Je kunt op eigen gelegenheid of met een gids in de mooie omgeving wandelen en fietsen. Andere activiteiten: duiken, bergbeklimmen, nachtwandelingen, raften.

Zeevissen
Skottevik verhuurt boten, 22 - 28 voet en 10-30 pk, die gemaakt zijn voor zeevissen. Voor de kust van Blindleia zwemmen meer dan 60 verschillende vissoorten. Kade met mogelijkheid voor het schoonmaken van vis, vriezer, visgids, visuitrusting, en nog veel meer – aan de kust van het Skagerrak.

Routebeschrijving:
Vanuit het oosten: afrit 86, volg de borden naar Høvåg (Rv401).
Vanuit het westen: afrit 87, volg de borden naar (Rv401).


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnachting

Camping
  • Caravanplaatsen
Hotel voorzieningen
  • Restaurant/café

Buitenactiviteiten

Activiteiten
  • Jagen en vissen
Vanaf
EUR 1 150,- 1 week, 4 persoons appartement met boot
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad