Skip to main content
Unknown Component
civid: 585acd7eb33a548def6ecc8b
name: plugins_common_social_share (widget)
Lindesnes
TripAdvisor rating of 3.5

74

Tregde Ferie

Boeken

Tregde Ferie ligt heerlijk beschut tussen eilandjes en scheren aan de mooie kust van Sørlandet. Het vakantiecentrum ligt 6 km van Mandal, en slechts 45 minuten van Kristiansand.

Tregde Ferie verhuurt blokhutten en vakantiewoningen van verschillende groottes. Het resort is idyllisch gelegen met uitzicht over de archipel bij Tregde net ten oosten van Mandal. Een deel van de appartementen ligt dicht bij de kade, samen met een winkel, restaurant, café - pizza & bakkerij, sauna en twee buitenzwembaden. De overige appartementen en hutten bevinden zich in de hoogte aan de achterkant met een geweldig uitzicht op zee.
Restaurant Marina is in het voorjaar/herfst in het weekend geopend en in de zomer elke dag geopend. Hier kun je heerlijk eten terwijl je uitkijkt over de archipel. In de weekenden in de zomer zijn er een aantal concerten met een goede sfeer, die zorgen voor een gezellige afsluiting van een geweldige zomerdag. Ook is het mogelijk om catering te bestellen voor zowel privé evenementen als voor bedrijven.
Direct aan de rand van de pier vindt u Sauna Tregde. De sauna biedt aangename momenten, ontspannende avonden en een unieke sauna-ervaring. Hier kunt u ongestoord in de sauna zitten en genieten van het uitzicht terwijl u de dagelijkse stress loslaat.

Tregde feriei heeft een goede selectie van activiteitenverhuur, waaronder verschillende soorten boten, kajaks en SUP's. Ze bieden ook vooraf geboekte RIB-trips en begeleide vistrips, enz. In de zomer kunt u ook deelnemen aan reguliere RIB-tochten naar de vuurtoren van Ryvingen.
Bij Vakantiepark Tregde kun je het hele jaar door overnachten!

Bron: Visit Lindesnes

0

Tregde Ferie

Boeken

Recent bekeken pagina's