Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Storfjorden
Storfjorden.
Photo: Sveinung Myrlid / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Foto- en filmbank

Krijg toegang tot een grote keuze aan foto's, films en video's in onze beeldbank.

Fotobank

Innovation Norway heeft vele foto's beschikbaar in de foto- en filmbank. Innovation Norway is eigenaar van deze foto's en deze mogen worden gebruikt in relevante artikelen over Noorwegen, om mensen te interesseren voor Noorwegen, of om de reputatie van Noorwegen als een vakantiebestemming te versterken. Het is noodzakelijk om altijd de betreffende fotograaf, maar ook visitnorway.com in de credits te vermelden.

Kijk hier voor alle richtlijnen. Als je speciale behoeften hebt, of geen geschikte foto's kunt vinden in de fotobank, neem dan contact op met onze PR afdeling om te kijken of zij je verder kunnen helpen. Het kan namelijk het geval zijn dat regionale toerisme-organisaties meer beeldmateriaal tot hun beschikking hebben.

Filmbank

Innovation Norway heeft ook vele films beschikbaar. Deze zijn te vinden in de filmbank, op Youtube, Vimeo en Visitnorway.nl

Clips in hoge resolutie, en films kunnen worden gedownload en gebruikt in hun originele versie voor het promoten van Noorwegen als reisbestemming, of om interesse in Noorwegen te creëren, of om de reputatie van Noorwegen te verbeteren. Deze toestemming geldt niet voor TV- of bioscoopreclames.

De naam van de producer en visitnorway.com moeten ook altijd zichtbaar zijn in de aftiteling, en mogen niet van het filmmateriaal verwijderd worden wanneer dit wordt gebruikt.

Als je meer vragen hebt met betrekking tot de films die beschikbaar zijn, neem dan contact op met jouw perscontact.

Bekijk onze films

Filmbank
YouTube

Speciale behoeften en vergunningen

Het persteam kan je verder helpen met maken van een op maat gemaakte oplossing voor filmploegen en fotografen, en kan je van dienst zijn voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen. Neem in dit geval contact op met jouw perscontact.

Inloggen en gebruik

Als je de mediabank al eerder heeft gebruikt, log dan in met jouw emailadres en wachtwoord. Als dat nog niet het geval is, registreer als een nieuwe gebruiker; rechtsboven zie je nu een inlogknop.

De foto's kunnen gedownload worden zodra je bent geregistreerd. De foto's zijn beschikbaar in drie verschillende resoluties, twee om te printen, en eentje voor op het internet. En zolang de richtlijnen in acht worden gehouden, en je project is goedgekeurd, wordt je niets in rekening gebracht voor het gebruik van de beeldbank.

Moet ik mijzelf registreren voor ik kan zoeken?

Je kunt zoeken zonder registratie. Van de homepage kun je het zoekscherm van Visitnorway gebruiken om foto's te zoeken op basis van verschillende categorieën, zoals regio, seizoen en fotograaf.

Hoe vraag ik foto's aan?

Je hoeft niet in onze beeldbank te zijn ingelogd om een verzoek in te dienen, maar om foto's te bestellen moet je wel kunnen inloggen. Je kunt ieder verzoek toevoegen aan je winkelmandje en vandaaruit kun je je uiteindelijke keuze maken en het formaat van de foto kiezen. Voordat je beeldmateriaal download, let er alsjeblieft wel op dat je de vragenlijst invult met betrekking waarvoor je dit beeldmateriaal wilt gebruiken.

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven