Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A woman photographing the mountains in Lofoten
Reine in Lofoten.
Photo: Tomasz Furmanek / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Informatie over persreizen en extra hulp voor journalisten en fotografen die over Noorwegen schrijven als reisbestemming.

Het internationale persteam van Innovation Norway staat graag media bij die over Noorwegen willen publiceren. Onze activiteiten zijn onder andere het organiseren en ondersteunen van persbezoeken, assistentie bieden door middel van content, informatie, contacten en beeldmateriaal.

Het persteam kan ook journalisten ondersteunen bij het plannen van reisroutes en begeleiding bieden tijdens de reis door Noorwegen.

Mediahulp

Internationale media op bezoek in Noorwegen kunnen steeds contact opnemen met onze perscontacten voor inspiratie voor verhalen en ander mediamateriaal dat gebruikt kan worden om Noorwegen als toeristische bestemming te profileren.

In samenwerking met de regionale toerismeorganisaties in Noorwegen doet het persteam zijn uiterste best om alles te organiseren, van interviews en bijzondere afspraken voor televisieploegen en fotografen tot eventueel nodige vergunningen.

Houd er wel rekening mee dat we enkel de capaciteit hebben om de media te ondersteunen in de voornaamste markten.

Persreizen

Innovation Norway heet journalisten graag welkom in Noorwegen, en organiseert regelmatig individuele en groepspersreizen samen met onze partners. De reizen kunnen variëren, afhankelijk van de vraag vanuit de media en de focus van onze campagnes. Wil je aan één van onze persreizen deelnemen, zijn er enkele criteria waaraan je voldaan moet worden.

Opdracht

Een bevestigde opdracht is noodzakelijk om deel te nemen aan onze persreizen. De persmanager biedt ondersteuning om ervoor te zorgen dat de inhoud en doelgroep overeenkomen met de wensen van de partners.

In markten waar een bevestigde opdracht niet nodig is zal de persmanager elk verzoek evalueren of het medium, de doelgroep en de distributie in orde zijn voor Innovation Norway.

Reisschema

Tenzij anders vermeld, beginnen en eindigen persreizen op de luchthaven van waaruit de vlucht naar Noorwegen vertrekt. De journalist reist op eigen kosten naar de luchthaven. Deelnemers worden verwacht zelf naar het beginpunt en punt van vertrek naar de relevante markt te komen. Accommodatie, maaltijden en activiteiten tijdens de persreis worden verzorgd zoals beschreven in het reisschema.

Reisverzekering

Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen reisverzekering, dit is inclusief wintersportdekking indien nodig.

Als je vragen hebt over de deelname aan één van onze reizen, neem dan contact op met je perscontact in jouw markt.

Voorbeelden van reisroutes

Onderstaande voorbeelden geven je een idee van hoe een georganiseerd trip eruit kan zien. Houd er rekening mee dat de activiteiten tijdens de persreis zullen worden aangegeven in de specifieke reisroute voor elke reis en dus kunnen variëren.

Winterreis naar Bodø en Lofoten (februari 2018)
Bergen International Festival (mei 2018)
Active Helgeland (augustus 2018)

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad