Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Kirkenes
Kirkenes.
Photo: Terje Rakke / Nordic Life / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Persreizen en Mediahulp

Informatie over persreizen en assistentie voor media.

Het internationale persteam van Innovation Norway staat graag media bij die over Noorwegen willen publiceren. Onze activiteiten zijn onder andere het ondersteunen van persbezoeken, het organiseren van nationale en internationale groepsreizen, het bieden van assistentie door middel van content, informatie, contacten en beeldmateriaal.

Mediahulp

Wil je Noorwegen bezoeken? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag met ideeën en informatie!

Persreizen

Innovation Norway heet journalisten graag welkom in Noorwegen, en organiseert regelmatig individuele en groepspersreizen in samenwerking met onze partners in Noorwegen. Er worden verschillende reizen georganiseerd, afhankelijk van de vraag vanuit de media, en de focus van onze campagnes. Als je geïnteresseerd bent om aan een van onze persreizen deel te nemen, zijn er enkele criteria waaraan je moet voldoen.

Opdracht

Een bevestigde opdracht is noodzakelijk om deel te nemen aan onze persreizen. De PR-manager biedt ondersteuning om ervoor te zorgen dat de inhoud en doelgroep overeenkomen met de wensen van de partners.

Reisschema

Tenzij anders vermeld, beginnen en eindigen persreizen op de luchthaven vanwaaruit de vlucht naar Noorwegen vertrekt. De journalist reist op eigen kosten naar de luchthaven. Accommodatie, maaltijden en activiteiten tijdens de persreis worden verzorgd zoals beschreven in het reisschema.

Reisverzekering

Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen reisverzekering, dit is inclusief wintersportdekking indien relevant.

Contactpersoon voor Nederland en Belgie: Ranhilde Luttenberg: Ranhilde.Luttenberg@innovationnorway.no

Lees meer

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad