Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Apps
Apps.
Photo: visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Een beetje hulp van mijn telefoon

De dichtsbijzijndste restaurants, de beste attracties, de weg naar het noorderlicht... Het is zeker waar dat er vandaag de dag voor alles een app bestaat.

Norway Lights

Norway Lights is een website met een noorderlichtverwachting en een app met een overzicht van plaatsen die bekend staan als belangrijke noorderlichtsteden in Noorwegen.
Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die ontworpen is om jou te helpen beslissen waar en wanneer op noorderlichtjacht te gaan, en hoe er het beste te komen.

Wat doet het?

 • Driedaagse noorderlichtverwachting.
 • Uurlijkse verwachting voor vandaag.
 • Aanbevolen plaats om heen te gaan, te wachten of te proberen het noorderlicht te zien, aan de hand van de weersvoorspelling en zonnewindactiviteit.
 • Feiten over het noorderlicht.
 • Kaart die aangeeft waar je je bevindt ten opzichte van andere Noorse steden.
 • Fototips en andere tips en trucs.
 • Links naar vluchtinformatie en tourmogelijkheden

Gratis te downloaden

Visit Norway - Noorwegen in mijn broekzak


De officiële reisapplicatie voor Noorwegen biedt informatie over aanbieders van toeristische diensten in jouw directe omgeving, en ook kun je het gebruiken om je reis van te voren mee uit te stippelen.

De app biedt een aanbod van duizenden plaatsen om te overnachten zoals hotels, hostels en B&B's, maar ook restaurants, activiteiten, attracties en evenementen.

Als je met de auto bent, is het leuk om aandacht te besteden aan de gedeelte wat de Nationaal-Toeristische Routes behandelt; hier vind je de 18 Norwegian Scenic Routes, gedurfde en innovatieve architectuur in de schitterende natuur door heel Noorwegen.

Voor hen die culinair verrast willen worden is er het gedeelte "Norwegian Foodprints" - een kwaliteitsmerk voor restaurants. De app heeft ook een lijst met ecologisch gecertificeerde aanbieders voor hen die duurzame keuzes willen maken.

Gratis te downloaden


Andere slimme vakantieapps

Wat je ook van plan bent te doen, er is vast een app voor. Het Noorse online magazine amobil.no heeft een lijst samengesteld van nuttige apps voor toeristen in Noorwegen. Hier vind je een selectie van hun aanbevelingen:

Pak je bagage in

 • Vul je koffer slimmer met Packing Pro voor de iPhone of Packing List en Android (gratis).
 • Hou het weer in de gaten met Yr voor de iPhone en Android, of Storm voor de iPhone en Android.

Reizen van en naar Noorwegen

 • Hou je vlucht in de gaten met de gratis reisapp van SAS voor de iPhone en AndroidNorwegian’s Travel Assistant voor de iPhone en Android, en Widerøe’s app voor de iPhone en Android.
 • De Noorse staatsspoorwegen (NSB) hebben een app voor de iPhoneAndroid en de Windows Phone.
 • Wanneer je met Hurtigruten reist, kun je hun schepen in de gaten houden met hun app voor de iPhone.
 • Betaal minder voor je taxi: De app Mivai vergelijkt prijzen van meer dan 600 taxibedrijven in heel Noorwegen. Hou er rekening mee dat de prijzen enkel een indicatie zijn van de kosten, en geen bindende aanbiedingen. Vraag de aanbieder om de daadwerkelijke prijs voor de taxirit.

Erop uit

 • Bergwandelen? ontdek hoever je van iets bent wat je ziet, en wat de naam ervan is met In Sight voor de iPhone en Android
 • Festivalliefhebbers zullen de Festival Ready app van Victorinox interressant vinden, beschikbaar voor de iPhone en Find my Friends, deze doet het voor de iPhone en voor Android.
 • Als je iets hebt gekocht at het niet doet, dan vind je ECC-Net: Travel misschien wel nuttig. Deze app is voor Android en de iPhone. Hier vind je informatie over consumentenrechten in 23 EU-talen, plus Noors en IJslands.
 • Om het dataverkeer binnen de perken te houden, is Onavo Protect voor de Android. Hiermee kun je je dataverbruik in de gaten houden, data wat verzonden wordt automatisch compressen en deze kan je telefoon van het mobiele datanetwerk gooien als je verbinding met een wifi-netwerk maakt.
Visit Norway – Noorwegen in je broekzak
Visit Norway – Virtual Reality
Packing Pro
Weersvoorspelling

iPhone: Yr voor iOS 
iPhone: Storm voor iOS 

Android: Yr voor Android
Android: Storm voor Android

Lees meer

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad