Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Apps

Een beetje hulp van mijn telefoon
De dichtsbijzijnste restaurants, de leukste bezienswaardigheden, de weg naar het noorderlicht... Het is zeker waar dat er vandaag de dag voor alles een app bestaat.
A person uses the Visit Norway app on an iPad
Apps.
Photo: Placeit / Making Waves
Ad

Haal het beste uit je avontuur in Noorwegen met wat hulp van je telefoon. Hier vind je een aantal apps die je reis gemakkelijker, goedkoper en leuker maken.

Norway Lights

Norway Lights is een website die noorderlichtverwachting weergeeft, maar ook een app met een overzicht van plaatsen die bekend staan als belangrijke 'noorderlichtsteden' in Noorwegen.
De app is heel gebruiksvriendelijk en werd ontworpen om je te helpen beslissen waar en wanneer op noorderlichtjacht te gaan, en hoe je het beste ter plaatse komt.

De app geeft een overzicht van de noorderlichtvoorspellingen voor de komende drie dagen en een overzicht per uur van de huidige dag. Je krijgt aanbevelingen waar je heen moet om het noorderlicht op te wachten, op basis van de weersvoorspellingen en de zonnewindactiviteit. 

Je krijgt ook handige informatie zoals weetjes over het noorderlicht, een kaart die je positie weergeeft ten opzicht van andere Noorse steden, advies om foto's te maken en andere tips. Ook zijn er directe links naar vliegmaatschappijen en touroperators.

Visit Norway - Noorwegen in mijn broekzak

De officiële reisapp voor Noorwegen biedt informatie over aanbieders van toeristische diensten in jouw directe omgeving. Je kunt de app ook gebruiken om je reis op voorhand uit te stippelen.

De app biedt letterlijk duizenden overnachtingsmogelijkheden zoals hotels, hostels en B&B's, maar ook restaurants, activiteiten, bezienswaardigheden en evenementen.

Ben je met de auto onderweg, bekijk dan zeker de sectie over de Norwegian Scenic Routes. Je krijgt er meer informatie over de 18 verschillende routes met gedurfde en innovatieve architectuur in de schitterende natuur over heel Noorwegen.

Voor de foodies onder ons is er de sectie "Norwegian Foodprints" - een keursmerk voor restaurants. De app heeft ook een lijst met ecologisch gecertificeerde aanbieders voor wie duurzaam op reis wil. 

Download de PDF versie van Norway in your pocket.

Noorwegen in virtual reality

Met de Visit Norway VR app word je ondergedompeld in een 360-graden panorama van Noorwegen in virtual reality vanuit een vogelperspectief. Vlieg honderden meters boven de diepe blauwe fjorden, de watervallen, bergen en gletsjers en dat vanuit je luie zetel!

Je kunt de panorama's ook op je smartphone bewonderen. Om de echte virtuele realiteit te ervaren heb je een VR-bril nodig, zoals Google Cardboard.

Gratis te downloaden

Visit Norway – Noorwegen in je broekzak
Visit Norway – Virtual Reality
Hulp bij het pakken
Weersvoorspelling

iPhone: Yr voor iOS 
iPhone: Storm voor iOS 

Android: Yr voor Android
Android: Storm voor Android

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad