Skip to main content

Fjord Travel Norway

Unknown Component
civid: 5c63c7bbff40e357c57cc6f6
name: plugins_common_social_share (widget)

Fjord Travel Norway heeft een breed aanbod aan fjordtochten en cruisepakketten voor individuele reizen zonder begeleiding.

Met diepgaande kennis over de regio en persoonlijke service wil Fjord Travel Norway in alle seizoenen de schoonheid van Noorwegen laten zien en delen. Lees meer over wintertours en cruises.

Fjordtochten in de zomer

In de zomer kun je Noorwegens prachtige fjorden, hoge bergen en pittoreske valleien bewonderen tijdens mooie treinreizen en fjordcruises met de reispakketten van Fjord Travel Norway. Meer informatie over fjordreizen in Noorwegen in de zomer.

Geirangerfjord en Norway in a Nutshell®

Duur: 6 nachten (4 nachten ook mogelijk)

Eén van de populairste tours van Fjord Travel Norway start en eindigt in Oslo. Deze rondreis bevat onder meer de Bergen-spoorlijn van Oslo naar Myrdal, de beroemde Flåm-spoorlijn van Myrdal naar Flåm, één nacht in het dorpje Flåm, een fjordcruise op het Aurlandsfjord en het door UNESCO erkende Nærøyfjord, een afdaling met de bus langs de de steile, slingerende Stalheimskleiva-weg, twee nachten in de prachtige kuststad Bergen, twee nachten in de Jugendstilstad Ålesund, en een fjordcruise op het Geirangerfjord. Lees meer over het Geirangerfjord en Norway in a Nutshell®.

Cruise op het Sognefjord en het dorp Balestrand

Duur: 6 nachten (4 nachten is ook mogelijk)

Tijdens deze rondreis neem je de schilderachtige Bergen-spoorlijn en de beroemde Flåm-spoorlijn, maar vertrek je ook op fjordcruise door het Sognefjord en het Aurlandsfjord. Een ontspannen tweedaags verblijf in het prachtig gelegen fjorddorpje Balestrand is inbegrepen, net als een overnachting in Oslo en Bergen. Lees meer over de Sognefjordcruise en het dorpje Balestrand.

Oslo, Bergen, Flåm-spoorlijn en het Sognefjord

Duur: 4 nachten

Een pakket voor een korte fjordcruise met twee nachten in Bergen en twee nachten in Oslo. Deze reis bevat een cruise op het Sognefjord en het schilderachtige Aurlandsfjord, een rit op de beroemde Flåm-spoorlijn en de prachtige Bergen-spoorlijn, en een cruise op het Oslofjord.  Meer informatie over Oslo, Bergen, de Flåm-spoorlijn en het Sognefjord.

Norway in a Nutshell®

Duur: 5 nachten

Deze ongelofelijke rondreis vanuit Oslo bevat de schilderachtige Bergen-spoorlijn en de beroemde Flåm-spoorlijn, een fjordcruise op het Aurlandsfjord en de door UNESCO erkende Nærøyfjord, een afdaling met de bus langs de steile, slingerende Stalheimskleiva-weg, en de Bergen-spoorlijn terug naar Oslo. Overnachtingen in het dorpje Flåm, de kuststad Bergen en Oslo. Lees meer over Norway in a Nutshell®.

</br>

Cruisepakketten in de zomer

Dankzij de cruisepakketten van Fjord Travel Norway krijg je de mooiste Noorse kustlandschappen te zien. Bewonder ’s zomers de omgeving en de fjorden op één van de authentieke Hurtigrutenschepen.

De kustsnelboot Hurtigruten biedt al meer dan 100 jaar cruises langs de Noorse kust aan. De schepen nemen enthousiaste passagiers van over de hele wereld mee, waaronder ook veel Noren die in de regio wonen. Het schip vervoert ook ladingen van gemeenten uit het hoge noorden en kleine vissersdorpjes op de route.

Meer informatie over cruisepakketten in Noorwegen in de zomer.

De Exclusive Grand Tour of Norway

Duur: 11 nachten

Een exclusieve tour die alle belangrijkste bezienswaardigheden in Oslo bevat, de beroemde Flåm-spoorlijn, cruises op het schilderachtige Aurlandsfjord en het Sognefjord, een verblijf in het fjorddorp Balestrand, en een cruise met de Hurtigruten van Bergen naar Kirkenes met zes overnachtingen aan boord. Lees meer over de Exclusive Grand Tour of Norway.

Hoogtepunten van de Noorse kust

Duur: 11 nachten

Deze reis start en eindigt in Oslo en bevat allerlei hoogtepunten langs de Noorse kust, van noord tot zuid. Neem de kustsnelboot Hurtigruten van Kirkenes naar Bergen met uitstappen naar de Noordkaap en de eilandengroep Vesterålen, bewonder het smalle Trollfjord, de Lofoten-eilanden, de kust van Helgeland, de historische stad Trondheim, de uitzichten van Fjord-Noorwegen en geniet van een cruise op het Lysefjord met een uitzicht op de beroemde Preikestolen (’De Preekstoel’). Overnachtingen in Oslo, Kirkenes in het hoge noorden en de kuststeden Bergen en Stavanger. Lees meer over de hoogtepunten van de Noorse kust.

</br>

Poolfjorden en hoogtepunten aan de kust

Duur: 7 nachten

Geniet op deze rondreis van de volgende hoogtepunten: Oslo, de poolstad Tromsø, een cruise met vier overnachtingen op de Hurtigruten van Tromsø naar Bergen langs de Vesterålen, het smalle Trollfjord, de Lofoten-eilanden, de kust van Helgeland, de historische stad Trondheim en de Atlantische weg.  Bewonder de landschappen van Fjord-Noorwegen, de charmante kuststad Bergen, de steile, slingerende Stalheimskleiva-weg, een fjordcruise op het smalle, door UNESCO erkende Nærøyfjord en het Aurandsfjord, de beroemde Flåm-spoorlijn en de prachtige Bergen-spoorlijn van Myrdal terug naar Oslo. Lees meer over de fjorden in het hoge noorden en hoogtepunten aan de kust.

Noorse fjorden en de westkust

Duur: 7 nachten

Ontdek de Noorse fjorden en de westkust tijdens deze rondreis. Vanuit Oslo geniet je van een schilderachtige tocht door de bergketen Dovrefjell over de Dovre-spoorlijn. Overnacht in de historische stad Trondheim en ga verder met de Hurtigruten naar Bergen waar je twee nachten zult verblijven. Bewonder de prachtige Hardangerfjord, ga op fjordcruise op het Sognefjord en het Aurlandsfjord, en reis via de Flåm-spoorlijn en Bergen-spoorlijn van Myrdal naar Geilo. Na een nacht in Geilo ga je terug naar Oslo langs de Bergen-spoorlijn. Lees meer over de Noorse fjorden en de westkust.

Recent bekeken pagina's