Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
test
Geirangerfjorden.
Photo: Per Eide / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Cruises, fjordentochten en rondreizen

Fjord Travel Norway biedt cruises aan door de fjorden en het arctisch gebied, alsmede individuele rondreizen en trips naar het Noorderlicht.

Cruises

Verken de prachtige fjorden, de opwindende arctische kust, de Lofoten eilandengroep, de Noordkaap, kleine vissersdorpen en pittoreske kustplaatsjes. Onderga de Middernachtzon of het Noorderlicht. Of geniet van een exotische Kerstcruise met Noorse kerstgebruiken en maaltijden.

Tijdens het winterseizoen kun je genieten van een van de vele avontuurlijke noorderlicht cruises, of een traditionele Kerstcruise.

Je kan cruisen op een van de authentieke Hurtigruten (Noorse kustvaart) schepen. Hurtigruten biedt al meer dan 100 jaar cruises langs de Noorse kust. De schepen vervoeren cruisepassagiers van over de hele wereld, waaronder vele lokale Noren, alsmede goederen voor de Arctische steden en kleine vissersplaatsen onderweg.

Vind meer informatie over cruise-pakketten.


Speciale zomercruises

Exclusive Grand Tour of Norway

Deze cruise is inclusief de beroemde Flåmspoorlijn, cruises op de Sognefjord, twee overnachtingen in het fraaie aan de fjord gelegen dorpje Balestrand en een prachtige cruise vanuit Bergen met zes overnachtingen aan boord en hoogtepunten als de Geirangerfjord, de Lofotenarchipel en de Noordkaap, inclusief alle hoogtepunten van Oslo.

Lees meer over de exclusieve Grand Tour of Norway.

Lofoten eilanden, Helgeland & Sognefjord

Geniet van de adembenemende hoogtepunten op deze geweldige rondreis waarbij je langs Oslo en Tromsø gaat. Het begint met een 4-daagse cruise met Hurtigruten van Tromsø naar Bergen, via de Lofoten, de Helgeland kust en de Atlantische weg. Vanuit Bergen neem je een ​​fjord cruise op de Nærøyfjorden en ervaar je de Flåm Railway en de Bergen lijn.

Lees meer over de Arctic Fjorden & Coastal Highlights tour.

Lofoten

Lofoten.
Photo: Trym Ivar Bergsmo


Arctic Fjorden & Coastal Highlights

Geniet van de adembenemende hoogtepunten op deze geweldige rondreis waarbij je langs Oslo en Tromsø gaat. Het begint met een 4-daagse cruise met Hurtigruten van Tromsø naar Bergen, via de Lofoten, de Helgeland kust en de Atlantische weg. Vanuit Bergen neem je een ​​fjord cruise op de Nærøyfjorden en ervaar je de Flåm Railway en de Bergen lijn.

Lees meer over de Arctic Fjorden & Coastal Highlights tour.

 


Geirangerfjord Highlights

Deze reis begint met een overnachting in Bergen en je hebt een dag om rond te lopen door de stad voordat je aan boort stapt op weg naar Ålesund, vanwaar je verder gaat voor een cruise naar de Geirangerfjord. Je overnacht in het pittoreske kustplaats Ålesund voordat je de trein neemt op de Rauma lijn naar Dombås, door de prachtige Gudbrandsdal naar Oslo waar je de laatste vijf dagen van de tour zult verblijven.

Lees meer over de Geirangerfjord Highlights tour.

Noorse Fjorden & Mountain Hoogtepunten

Deze reis is inclusief een treinreis van Oslo naar Myrdal, een reis met de Flåm spoorlijn, En een fjord cruise op de Sognefjord naar Bergen. Vanuit Bergen kun je genieten van een twee-nacht cruise naar Trondheim en een oever excursie in de Geirangerfjord naar de Trollstigen haarspeldweg. Neem dan de trein van Trondheim naar Oslo en rond je reis af met begeleide tour in Oslo. De gehele tour duurt 7 nachten.

Lees meer over de Noorse Fjorden & Bergen rondtocht.

Sognefjord by Balestrand

Sognefjord by Balestrand.
Photo: C.H. - Visitnorway.com

Bijzondere Fjordentochten

De Grand Tour van de fjorden

Een uitgebreide fjord heen-en terugreis van Oslo: Met de trein via de verbazingwekkende Rauma lijn naar het mooie Ålesund waar je een cruise van een hele dag zult ervaren op de Geirangerfjord en een volledige dag ter vrije besteding hebt in Ålesund. Neem de bus naar de schilderachtige Nordfjord met een excursie naar de Briksdalsbreen gletsjer. Vanaf daar neem je de bus naar Bergen waar je twee nachten verblijft en geniet van de bezienswaardigheden van de stad. Neem dan een snelboot fjord cruise op de Sognefjord naar Flåm waar je de beroemde Flåmsbaan en de Bergen spoorbaan neemt op weg naar Oslo.

Lees meer over de Grand Tour van de fjorden rondreis.

Sognefjord cruise & Balestrand dorp

Geniet van de schilderachtige Bergen spoorlijn en de beroemde Flåmsbaan evenals de schilderachtige fjord cruises op de Sognefjord op deze rondreis. Een ontspannen verblijf van twee nachten in het prachtig gelegen Balestrand fjord dorp is ook inbegrepen naast de overnachtingen in Oslo en Bergen. Deze tocht kan 6 of 4 nachten duren.

Lees meer over de Sognefjord en Balestrand dorp tour.


Oslo, Bergen, Flåm Railway & Sognefjord

Een korte fjord cruise-pakket met twee nachten in Oslo en twee nachten in Bergen. De reis is inclusief een mooie cruise op de Oslofjord, reizen via de Bergen spoorlijn van Oslo naar Myrdal en van daaruit een reis met de beroemde Flåmsbaan en een Sognefjord fjord cruise.

Lees meer over deze reis naar Oslo, Bergen, de Flåm spoorlijn en de Sognefjord.

Lees meer over Individuele Fjord Tours & Fjord Cruise pakketten in Noorwegen.

Flåmsbanen

Flåmsbanen.
Photo: Morten Rakke

Lees meer

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven