Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Oslo Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Espen Gees / Nettbuss
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Over Nettbuss Ekspress

Grote delen van Noorwegen zijn gemakkelijk te bereiken dankzij een netwerk aan buslijnen, waardoor het reizen comfortabel en zorgeloos is.

Snelbussen en bussen in Noorwegen

Door zijn drie varianten aan snelbus diensten kan Nettbuss Ekspress snelle en gemakkelijke reizen bieden in grote delen van Noorwegen. Of het nu lange of korte afstanden zijn, ervaar Noorwegen vanuit een comfortabele bus. De bussen zijn allemaal uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Een deel van de langere routes rijden ook 's nachts, zodat je kan slapen en verfrist aankomt de volgende ochtend.

Nettbuss express

De meeste Nettbuss express routes starten en eindigen in Oslo, waarbij de meeste bussen ook stoppen bij de luchthaven van de stad. Nettbuss express verbindt Fjord-Noorwegen en de landelijke delen van het land met steden als Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund en Kristiansand evenals Göteborg, Malmö en Kopenhagen.

Bus4You

Een uniek concept met luxe snelbussen, Bus4You is beschikbaar van Bergen naar Stavanger, via Haugesund en Sandnes, in aanvulling op Oslo naar Göteborg. Boekingen kunnen alleen online worden gedaan.

TIMEkspressen

TIMEkspressen is een regelmatige busdienst die rijdt door een groot deel van Oost-Noorwegen met Oslo als centrale hub. TIMEkspressen bussen vertrekken elk tweede uur elke dag van de ochtend tot de avond.

Vind de laagste prijzen op nettbuss.no tickets nettbuss.no

Vind meer busroutes in Noorwegen

Lees meer

Your Recently Viewed Pages