Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Nettbuss
Nettbuss.
Photo: Nettbuss
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Een royaal netwerk busroutes

Een efficiënte manier om Noorwegen te zien

Noorwegen is een prachtig land met bergen, valleien en fjorden, en Nettbuss vervoert je comfortabel door al dat natuurschoon. Ga lekker zitten en laat het landschap aan je voorbij trekken in de bus - de beste en meest efficiënte manier om op je bestemming te komen.

Het voordeel van Nettbuss is dat onze busroutes door grote delen van het zuiden, westen en het binnenland van Noorwegen lopen. Al onze bussen zijn voor jouw gemak uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning en WiFi.

Dankzij onze nachtbussen op de langere routes is je reis extra comfortabel en kom je ontspannen op je bestemming aan. Op sommige verbindingen rijden dubbeldekkers (Nettbuss express plus) voor nóg meer ruimte en comfort.

Nettbuss express

Met Nettbuss express reis je efficiënt, comfortabel en betaalbaar door Noorwegen.

De meeste Nettbuss-expressroutes lopen door grote delen van Zuid-Noorwegen en beginnen of eindigen in Oslo. De meeste bussen stoppen ook bij het grootste vliegveld van de stad. Het uitgebreide netwerk van Nettbuss express verbindt Fjord-Noorwegen en de landelijke delen van Noorwegen niet alleen met steden zoals Oslo, Bergen, Ålesund, Lillehammer en Kristiansand maar ook met Stockholm, Göteborg en Kopenhagen.

De panoramaruiten van de bus bieden je het beste uitzicht op de schilderachtigste plekken van Noorwegen, in welk jaargetijde dan ook. Zo kun je in de zomer bijvoorbeeld met de bus van en naar het populaire Geiranger in Fjord-Noorwegen. Nettbuss heeft in de zomer ook een busverbinding tussen Oslo en het Zweedse grensplaatsje Strømstad.

Tijdens het skiseizoen kun je met de bus naar de populairste Noorse wintersportbestemmingen. Er zijn betaalbare package deals verkrijgbaar met gecombineerde bustickets en skipassen.

Bestel de goedkoopste tickets online

Maak je nou een uitstapje of reis je door heel het land - de goedkoopste tickets zijn te vinden op nettbuss.no, of op de mobiele app van Nettbuss.

Door je tickets online op voorhand te bestellen bespaar je niet alleen geld - je bent ook meteen verzekerd van een zitplaats in de bus.

Busverhuur

Nettbuss heeft een breed aanbod touringcars, bussen en minibussen die met chauffeur te huur zijn. Ga je met collega's of vrienden op reis, dan hebben wij de bus die bij jullie wensen past.

Met vestigingen in zowat het hele land staat Nettbuss klaar om je veilig naar alle bestemmingen in Noorwegen en daarbuiten te vervoeren. Voor suggesties qua rondreizen of een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met travel@nettbuss.no.

Zoek de goedkoopste tickets op nettbuss.no

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad