Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A girl getting on the Vy express bus
Vy express.
Photo: Vy express
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Noorwegen is een prachtig land met bergen, valleien en fjorden. Vy express (het vroegere Nettbuss) neemt je in alle comfort mee door dit landschap.

Het voordeel van Vy Express ligt erin dat hun busroutes zich uitstrekken over grote delen van het zuiden, westen en het binnenland van Noorwegen. Alle bussen zijn voorzien van gemakkelijke zitplaatsen, air-conditioning en wifi. Ga lekker zitten en geniet van het voorbijkomende landschap terwijl je op de beste en efficiëntste manier je bestemming bereikt.

Een uitgebreid netwerk aan busroutes

Met de nachtbussen op de langere routes kun je nog meer ontspannen en in alle comfort door het land reizen. Sommige lijnen rijden met dubbeldekkers (Vy Express plus) voor meer ruimte en extra comfort.

Vy express
Vy express.
Photo: Vy express

Vy Express

Met Vy Express reis je efficiënt, comfortabel en betaalbaar door Noorwegen.

De routes van de Vy Express beginnen en eindigen meestal in Oslo, stoppen er veelal bij de grootste luchthaven van de stad en strekken zich daarna verder uit over grote delen van Zuid-Noorwegen. Het uitgebreide netwerk van Vy Express verbindt Fjord-Noorwegen en de rurale delen van het land met steden als Oslo, Bergen, Ålesund, Lillehammer en Kristiansand, maar ook met Stockholm, Göteborg en Kopenhagen.

De grote ruiten in de bus geven je ongeacht het seizoen het beste uitzicht op enkele van de meest pittoreske plekken in Noorwegen. In de zomer is er bijvoorbeeld een verbinding met het populaire Geiranger in Fjord-Noorwegen. Vy Express heeft ’s zomers ook busdiensten tussen Oslo en Strømstad aan de Zweedse grens.

Tijdens het skiseizoen kun je de bus nemen in enkele van de populairste wintersportbestemmingen in Noorwegen. Je hebt zelfs pakketten die je samen een busticket en skipas aanbieden tegen een redelijke prijs.

Koop de goedkoopste tickets online

Of je nu een korte reis maakt of het hele land doorkruist, je vindt altijd de goedkoopste tickets op de officiële website van Vy Express, of via de mobiele Vy Express-app.

Door je tickets op voorhand te kopen bespaar je geld en heb je ook gegarandeerd plaats in de bus.

Busverhuur

Vy Express heeft een uitgebreid aanbod aan bussen en minibussen die je met chauffeur kunt huren. Als je op stap gaat met collega’s of vrienden vind je sowieso een bus die aan je behoeftes voldoet.

Dankzij vestigingen over het hele land is Vy Express altijd en overal klaar om je veilig naar alle bestemmingen in Noorwegen en het buitenland te brengen. Wil je een vrijblijvende offerte, vul dan het contactformulier van Vy Express in.

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven