Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Hunderfossen Hunderfossen
Credits
Hunderfossen.
Photo: Esben Haakenstad /HANEN.NO
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Van muskusossen tot boerderij overnachtingen

Lokaal voedsel, authentieke plekjes om te eten en te slapen, activiteiten in de Noorse natuur, cultuur en de lokale bevolking is de beste manier om het plattelandsleven van Noorwegen te leren kennen.

Het platteland van Noorwegen heeft veel te bieden, en met een beetje hulp van HANEN is het makkelijk om de echte juweeltjes en avonturen, die alleen jouw bestemming, kan bieden te vinden. HANEN zorgt ervoor dat je de lokale gerechten kunt proeven en deelneemt aan spannende activiteiten en avonturen waar je ook bent.

Er is een groot en gevarieerd aanbod van culturele evenementen beschikbaar, van concerten en tentoonstellingen tot toneelstukken en diverse shows.

En wanneer het tijd is om naar bed te gaan is er veel om uit te kiezen.

Overnacht op een boerderij of in een bergboerderij dicht bij de dieren en de natuur. Je bent dicht bij de natuur en onafhankelijk in de hutten, lodges, appartementen en vissershutten. Geniet van de lokale gerechten, buitengewone overnachtingen en persoonlijke service in pensions, berghutten en hotels.

Veel van HANEN ‘s bedrijven zijn gevestigd in plaatsen waar je dicht bij de natuur, de landelijke cultuur, boerderij avonturen en fauna bent. Deze landelijke juweeltjes hebben gastheren die goed voor je zullen zorgen en uitgebreide kennis hebben van het gebied dat je bezoekt.

Als dit interessant klinkt kun je een kijkje nemen bij de bijna 450 bedrijven die lid zijn van HANEN en wat zij te bieden hebben. 
Lees meer over HANEN.

Johnsgård
Johnsgård Tourist Centre
Øyvind Lund / HANEN.NO
Herangtunet
Herangtunet
Photo: Herangtunet / HANEN.NO
Juvet Landschapshotel
Juvet Landscape Hotel
Budsjord
Budsjord
Photo: Erik Langdalen / HANEN.NO
Grøndalen Gårdsmeieri
Grøndalen Gårdsmeieri
Photo: Marte Garmann / HANEN.NO
Utistu
Utistu, Gikling
Photo: Kristin Støylen / HANEN.NO

Ontdek de vele mogelijkheden in HANEN

Lees meer

Your Recently Viewed Pages