Skip to main content

Over visitnorway.nl

Het Noorse ministerie van handel, industrie en visserij heeft Innovation Norway aangewezen als verantwoordelijke partij voor de ontwikkeling en het onderhoud van de officiële reisgids naar Noorwegen: Visitnorway.com.

Volgens zijn visie, wil visitnorway.com de keuze voor Noorwegen als vakantiebestemming vergemakkelijken en een meer duurzame manier van reizen promoten.

De website beschikt over meer dan 1.000 producten aangeboden door derden, zoals lokale toeristische kantoren en marketingafdelingen van verschillende bestemmingen. De website bevat ook linken naar commerciële partners.

Hoewel Innovation Norway ernaar streeft dat alle informatie op de website correct is, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor aanspraken veroorzaakt door de op onze website verstrekte informatie. Prijzen en beschikbaarheid zijn onderheven aan verandering zonder kennisgeving.

Bekijk altijd of de informatie correct is met de desbetreffende leverancier. Innovation Norway is in geen geval verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die linken naar de website.

Neem contact met ons op

Contacteer ons gerust als je iets mist op de website of enkele problemen ervaart.

Adverteren op visitnorway.nl 

Buiten Noorwegen

Contacteer één van de kantoren van Innovation Norway in de wereld, bij voorkeur één van onze toerismevertegenwoordigers.

In Noorwegen

Contacteer het lokale VVV-kantoor of de marketingafdeling van de desbetreffende bestemming, of bekijk onze sales informatie op innovasjonnorge.no (in het Noors).

Algemene voorwaarden en condities voor gebruik van visitnorway.nl

Zie onze legal disclaimer.

Auteursrecht

De inhoud op visitnorway.nl is beschermd door de Noorse auteursrechten wet en mag niet worden gereproduceerd of hergebruikt zonder schriftelijk toestemming van Innovation Norway.

Foto's en video's

Als je gebruik wenst te maken van onze video's of foto's kun je deze downloaden van de foto- en filmbank voor Toerisme in Noorwegen. De foto- en filmbank bestaat uit afbeeldingen en video's voor de marketing van Noorwegen als reisbestemming.

Toestemming om de inhoud op visitnorway.nl te gebruiken

Om permissie te krijgen om de inhoud van visitnorway.nl te gebruiken kun je contact met ons opnemen en aangeven welke inhoud je wilt gebruiken en waar het voor wordt gebruikt. Meld hier ook het webadres bij, waar de inhoud te vinden is. Foto's en video's moet je downloaden van de foto- en filmbank en er is geen reden om ons daarover te contacteren. 

Verklaring uitgever

De uitgever heeft er alles aan gedaan om de auteursrechthouders te traceren, maar als er wat over het hoofd is gezien, is de uitgever blij de kloppende accreditaties te plaatsen.

Vermeende illegale en/of aanstootgevende inhoud zal zo snel mogelijk worden verwijderd na kennisgeving aan VisitNorway.