Skip to main content

Poedersneeuw en ongerepte natuur

In Røldal ligt in de winter gegarandeerd diepe sneeuw. Vandaar dat je hier het beste off-piste kunt skiën op steil en rotsachtig terrein. Maar je hoeft geen expert of avontuurlijke skiër te zijn om van Røldal te genieten. Het langlaufseizoen duurt even lang.

De stoeltjeslift brengt je naar een hoogte van 1.000 meter boven de zeespiegel. Hierboven, met een adembenemend uitzicht over het dal en de steile bergen, vind je een café, een piste voor beginners en een geweldige plek om te picknicken en in de sneeuw te spelen.

Røldal is ook in de zomer de moeite waard. Omdat het aan de voet van het Hardangervidda-bergplateau ligt, is Røldal een perfecte uitvalsbasis voor zowat eindeloze wandel- en fietstochtjes in de schilderachtige natuur.

De staafkerk van Røldal ligt in het centrum en was in de Middeleeuwen één van de belangrijkste bedevaartsoorden van Noorwegen.

Er zijn verschillende manieren om naar Røldal te reizen. Meer inspiratie is te vinden op de officiële website van Røldal (alleen in het Noors).

Naar Røldal en omgeving reizen

Gebruik Entur om je reis te plannen en vind opties van het hele Noorse openbaarvervoersnetwerk.

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Røldal biedt ook …

Waarom wachten tot je er bent? Bekijk wat er allemaal te zien is. Bekijk nu alle andere mogelijkheden en ontdek wat er allemaal kan!

Recent bekeken pagina's