Word of the day

Visit Norway op YouTube

Wat maakt Noorwegen tot Noorwegen? Ontdek dat zelf maar door een aantal typisch Noorse verschijnselen te verkennen en een voorproefje te krijgen van de Noorse levensstijl!

Er is een reden waarom Noren de gelukkigste mensen ter wereld zijn. Leer de edele kunst van kos, proef een aantal zalige en zonderlinge etenswaren en ga met ons mee naar de coolste zomerhotspots van het land. We weten dat je de lokale geschiedenis, kunst en cultuur en - natuurlijk - de verbluffende Noorse natuur van dichtbij wilt bekijken.

Leer skiën als een echte Noor met onze minimasterclass of laat je inspireren om uit je comfort zone te stappen en onderneem een paar spannende activiteiten in de buitenlucht. Durf jij je te wagen aan een death dive?

Ken je de meest essentiële Noorse woorden? Maak indruk op je vrienden en leer een aantal unieke Noorse en eigenzinnige uitdrukkingen!

Bereid je voor op je reis naar Noorwegen met deze inspirerende YouTube-serie terwijl je ondertussen zowel Noorwegen als onze cultuur leert kennen.

Volg Visit Norway op YouTube

Misschien is er ondertiteling in jouw taal. Controleer je YouTube-instellingen.

Woord van de dag

Ben jij net zo eventyrlysten (avontuurlijk) als Safari? Ga met hem mee op reis door Noorwegen terwijl hij onderweg de taal leert — woord voor woord.

Taking on Norway

Jendrik stapt uit zijn comfort zone en gaat een aantal uitdagingen aan. Ondertussen reist hij door Noorwegen en ontmoet hij mensen die op hun terrein echt expert zijn.

Roadtrip voor lekkerbekken

Wat zou er gebeuren als een Indiaanse chef-kok een curry maakt met rendiervlees of als een Britse bakker een koe moet melken om een taart te bakken? Haak maar aan op ons smaakvolle traject en ontdek het zelf!

Making Norway

Wat maakt Noorwegen tot Noorwegen? Making Norway is een serie over Noorwegen, ons eten, onze waarden en onze samenleving.

Verken Noorse steden te voet

Lekker aan de wandel in de grootste steden van Noorwegen. Zoek je favoriete route door de stad.

Waar ben jij gelukkig?

Waar voel jij je op je gemak? Ontdek waarom Noren het gelukkigste volk ter wereld is – en ontdek waar en hoe je ons geluk kunt delen.

Oslo met de meiden

Wanneer ben jij voor het laatst op meidenuitje geweest? Wat dacht je van een lang weekend in de regio Oslo? Bekijk onze beste tips maar eens!

Versterk jullie band

Noorwegen is de ideale plek om aandacht aan elkaar te besteden en jullie band te versterken. Doe samen leuke activiteiten in de buitenlucht: duik in een rivier, maak een canyoningtocht of ga wandelen. Dat soort dingen delen brengt jullie vast en zeker dichter bij elkaar!

7 supertips om je relatie een boost te geven

Blaas je relatie nieuw leven in aan de prachtige kust van Zuid-Noorwegen.

De uittocht van de Noren

Klaar voor de gezellige zomerse vibes? Ontdek waarom de Noren massaal naar de gezelligste zomerhotspot van het land trekken: naar Zuid-Noorwegen.

De kracht van kunst

Ben je klaar om geraakt te worden? Krijg nieuwe inzichten over hoe je kunst op een andere manier kunt ervaren.

Ski-DNA

Worden alle Noren geboren met ski's onder hun voeten? Of is dat maar een fabeltje? David, Thom en Jamila gingen naar Noorwegen om dat uit te zoeken!

Minilessen

Droom je van alpineskiën in Noorwegen? Leer van de besten tijdens deze minimasterclass!

Stap in de voetsporen van de pelgrims

Ontdek de kracht van een Scandinavische pelgrimstocht. Het is een geweldige manier om de plaatselijke geschiedenis, cultuur, het eten en – natuurlijk – de verbluffende Noorse natuur te ontdekken!

Laat je inspireren

Recent bekeken pagina's