Skip to main content

Visit Norway op YouTube

Wat maakt Noorwegen tot Noorwegen? Ontdek dat zelf maar door een aantal typisch Noorse verschijnselen te verkennen en een voorproefje te krijgen van de Noorse levensstijl!

Er is een reden waarom Noren de gelukkigste mensen ter wereld zijn. Leer de edele kunst van kos, proef een aantal zalige en zonderlinge etenswaren en ga met ons mee naar de coolste zomerhotspots van het land. We weten dat je de lokale geschiedenis, kunst en cultuur en - natuurlijk - de verbluffende Noorse natuur van dichtbij wilt bekijken.

Leer skiën als een echte Noor met onze minimasterclass of laat je inspireren om uit je comfort zone te stappen en onderneem een paar spannende activiteiten in de buitenlucht. Durf jij je te wagen aan een death dive?

Ken je de meest essentiële Noorse woorden? Maak indruk op je vrienden en leer een aantal unieke Noorse en eigenzinnige uitdrukkingen!

Bereid je voor op je reis naar Noorwegen met deze inspirerende YouTube-serie terwijl je ondertussen zowel Noorwegen als onze cultuur leert kennen.

Volg Visit Norway op YouTube

Misschien is er ondertiteling in jouw taal. Controleer je YouTube-instellingen.

Taking on Norway

Jendrik stapt uit zijn comfort zone en gaat een aantal uitdagingen aan. Ondertussen reist hij door Noorwegen en ontmoet hij mensen die op hun terrein echt expert zijn.

Waar ben jij gelukkig?

Waar voel jij je op je gemak? Ontdek waarom Noren het gelukkigste volk ter wereld is – en ontdek waar en hoe je ons geluk kunt delen.

De uittocht van de Noren

Klaar voor de gezellige zomerse vibes? Ontdek waarom de Noren massaal naar de gezelligste zomerhotspot van het land trekken: naar Zuid-Noorwegen.

Laat je inspireren

Recent bekeken pagina's