Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Mountain biking in Valdres
Mjølkevegen in Valdres.
Photo: Birgit Haugen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ontdek hoe heerlijk fietsen het is in Valdres

Een open berglandschap, prachtige panorama's, blatende schapen, een gastvrije ontvangst en lekkere, huisgemaakte gerechten zijn maar een paar van de redenen om op je volgende fietsvakantie naar Valdres te gaan.

Kijk eens aan

Bekijk alle interessante aanbiedingen rond Valdres op de landkaart.

Fietsen in Valdres
The Mjølkevegen cycling route stretches between Vinstra in Gudbrandsdalen and Gol in Hallingdal, passing through the northern and western… Read more
Mjølkevegen cycling route (250 km)
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Reizen naar en in de omgeving

  • Valdres plane

   Per vliegtuig

   De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Oslo Airport Gardermoen, 175 kilometer ten zuiden van het centrum van Fagernes en 215 kilometer van Beitostølen. Op het vliegveld kun je een auto huren.

  • Valdres bus

   Per bus

   Vanaf Oslo Centraal Station/Oslo Airport Gardermoen rijden snelbussen naar Fagernes en Beitostølen. Er zijn ook busdiensten vanaf Bergen, Lillehammer, Gjøvik en Gol.

  • Valdres train

   Per trein

   Als Gol of Vinstra je startpunt is, raden we je aan de trein te nemen vanaf Oslo Airport Gardermoen/Oslo Centraal Station. Op het station kun je een ophaaldienst naar je hotel/accommodatie boeken.

  Veiligheid op twee wielen

  ​Tips om u recht en smal te houden

  Op de wegen in Noorwegen gelden dezelfde verkeersregels en verkeersborden voor fietsers als automobilisten. Blijf rechts rijden, geef aan wanneer je wilt afslaan, en rijdt niet onder invloed.

  Houd je aan de algemene verkeersregels en -borden. Op voetpaden mag gefietst worden, maar je moet er wel je snelheid aanpassen. Fietsen is verboden op de snelweg en andere vierbaanswegen. Steek bij het links of rechts afslaan je hand uit om richting aan te geven. Draag op de fiets altijd een helm.  Een reflecterend hes is altijd een goed idee, vooral op drukke wegen. Alleen kinderen onder de 10 jaar mogen als passagiers mee op de fiets.

  Wat je fiets moet hebben

  In het donker of bij slecht zicht: wit of geel licht vóór en rood licht achter, een rode reflector achter, witte of rode reflectoren op de pedalen, twee onafhankelijk van elkaar werkende remmen, een fietsbel.

  Your Recently Viewed Pages

  Terug naar boven