Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rampestreken, Åndalsnes Rampestreken, Åndalsnes
Rampestreken, Åndalsnes.
Photo: Matti Bernitz/www.fjordnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Alle toplijsten op een rijtje

Om het wat makkelijker voor je te maken zijn alle toplijsten hier bij elkaar gezet. Dan hoef je niet zo lang te zoeken. Je vindt hier tips van experts, van bestemmingen tot leuke activiteiten, waar je lekker kunt eten en wat er allemaal te zien is.

Bestemmingen in Noorwegen

Noorwegen is groter dan veel mensen denken. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk zien, maar het helpt als je van te voren weet waar je als eerste naartoe wilt. Deze toplijsten laten de meest populaire en ongewone locaties zien. Daarbij vertellen ze wat je zeker niet moet missen en waar je het kunt vinden.

Neem de tijd en geniet onderweg van het uitzicht, de cultuur en het eten. Uiteraard is de reis tussen de bestemmingen een avontuur op zichzelf.

Kom mee naar buiten allemaal

Het is zonde om binnen te blijven! Ga net als de lokale bevolking een paar dagen de natuur in, maar neem altijd een trui mee - en misschien een regenjas. De Noren zeggen zelf: 'Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding.'

Door de natuur rondtrekken is de beste manier om Noorwegen te ervaren. Hier geven enkele experts tips voor makkelijke fiets- en wandelroutes, in de bergen en door ongerepte natuur.

Proef Noorwegen

Overnachten in Noorwegen

Vrienden en familie

Je hebt de fjorden, de bergen, de middernachtzon gezien. Je hebt alle exotische Noorse gerechten geproeft. Nu zijn de kinderen aan de beurt.

Activiteiten met de kinderen hoeft niet te betekenen dat jij je niet hoeft te vermaken. Lees wat er allemaal te doen is voor kinderen, waar volwassenen ook van kunnen genieten. 

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad