Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Sørlandet feriesenter
Sørlandet feriesenter.
Photo: Terje Rakke / Nordic Life AS / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Kamperen op een speelplaats

'Je vind een hoop campings voor gezinnen in Noorwegen',
zegt de expert, die zorgt voor de classificatie van de kampeerplaatsen.

Noorwegen staat bekend om zijn uitstekende campings. Jan-Henrik Larsen is het hoofd van NHO Reiseliv, een organisatie onder andere de classificatie van kampeerplaatsen regelt.

De plekken die hieronder worden vermeld zijn enkele van de vele kampeerplaatsen in de gids. De meeste plekken zijn ook te vinden in de aanbiedingen van Norsk bobil- og caravanklubb (De Noorse campers en caravans associatie).

Tijdens je reis door Noorwegen zijn er tal van andere kampeerplaatsen om te ontdekken.

AD: huur een caravan of camper met Auto Europe

Jan-Henrik LarsenFoto: Privé

Click to activate

Kamperen met de kinderen

Fagernes als thuisbasis

Fagernes ligt aan de voet van de meest bekende berg van Noorwegen. Vanuit Oslo, de Gudbrandsdalen vallei, de fjorden en het Jotunheimen Nationaal Park is de camping makkelijk met de auto te bereiken

Neem deel aan het actieve vallei leven in Ål

De weelderige, v-vormige Hallingdal vallei is een van de belangrijkste valleien van Oost-Noorwegen en een populaire toeristische bestemming. De rivier Hallingdalselva loopt vlak langs het Hallingdal Holiday Park.

Ontdek Grimstad

Zet je tent op bij Moysand Familiecamping in Grimstad, een charmante maritieme stad in Zuid-Noorwegen. De gemeente Grimstad grenst aan de stad Arendal in het oosten en Lillesand in het westen.

Kamperen langs de Hardangerfjord

Hardangertun Hytter & Familiepark in het dorp Kinsarvik ligt aan een baai waar de Sørfjord en de Eidfjord samenkomen, het belangrijkste gedeelte van de Hardangerfjord.

Spelen in Zuid-Noorwegen

Ga met de kinderen naar Sørlandet Feriesenter vlakbij Risør in Zuid-Noorwegen. Het gebied rondom Risør bestaat uit kleine eilanden, die bescherming bieden tegen de open oceaan van Skagerrak.

Ga naar de Sognefjord

Geniet van Lærdal Ferie & Fritidspark in het fjordlandschap van Lærdal, gelegen aan het zuidelijke gedeelte van de beroemde Sognefjord. Er is van alles te doen voor alle leeftijden.

Waar het rustige Telemark luidruchtig wordt

Maak optimaal gebruik van de diversiteit van Norsjø Ferieland op het platteland in Telemark. Dit is van oudsher een centrale aanloophaven in het Telemarkkanaal.

Actieve dagen bij Ballangen

Breng je dagen door bij Ballangen Camping in Noord-Noorwegen. Gelegen aan de Ofotfjord, niet te ver van de Lofoten. De dichtstbijzijnde grotere stad is Narvik.

Dichtbij Tromsø

Skittenelv Camping in Krokelvdalen is gelegen in een landschap van belangrijke schiereilanden en eilanden, op slechts 25 kilometer rijden van het stadscentrum van Tromsø.

Tijd voor de familie, dichtbij de Zweedse grens

Ontdek Oost-Noorwegen op de Camping Kirkeng, dichtbij de Zweedse grens bij Aremark. Het leven in het bos door bij de meren biedt veel verscheidene activiteiten.

Hornnes Camping & Mineralparken

Kampeer bij Hornnes Campign, bij bij het diverse Mineralparken, een park vol acitiviteiten voor de hele familie. Bij Hornnes kies je uit verschillende activiteiten om aan deel te nemen of verblijf in een meer besloten omgeving.

Vind een kampeerplaats voor de hele familie

×

Lees meer

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad