Skip to main content

Hotels

Slaap in een houten designhotel in de bergen, breng je dag door in een wellnesshotel aan de kust of laat je koffer achter in een hotel in de stad en ga op ontdekking.

Noorwegen heeft hotels voor ieders smaak en binnen ieders budget. Je hebt de keuze uit luxe- of boutiquehotels, gezinsvriendelijke hotels, traditionele historische hotels of een kamer in gewoon standaardhotel in de stad of bij een luchthaven. Daarnaast vind je unieke accommodaties midden in de natuur of op het platteland.

Prijzen en kortingen

Hotelprijzen in Noorwegen zijn niet bijzonder hoog en meestal is het ontbijt inbegrepen. De talrijke grote hotelketens in het hele land bieden vaak individuele vakantiepassen en kortingen.

We raden je wel aan om ruim op voorhand te boeken, zeker als je in de zomer naar Noorwegen komt of als je ’s winters naar Tromsø trekt om het noorderlicht te zien.

Conferentie- en vergaderzalen

Noorwegen wordt steeds vaker gekozen als bestemming voor conferenties. Veel Noorse hotels zijn dan ook gespecialiseerd in het organiseren van vergaderingen of conferenties. Vind meer informatie op onze pagina over vergaderingen.

Sterren?

Er is geen officiële hotelrangschikking in Noorwegen. Enkel online agentschappen geven één tot vijf sterren aan hotels om je de mogelijkheid te geven hotels te vergelijken in de regio waar je naartoe gaat.

Vind hotels in heel Noorwegen

Filter je zoekopdracht en bekijk onderstaande aanbiedingen.

Laat je inspireren

We hebben een aantal artikelen verzameld die je misschien ook leuk vindt.

Recent bekeken pagina's