Skip to main content

Praktische campinginformatie

Op de meeste campings kun je van tevoren een plek of blokhut reserveren, met verschillend comfort - van eenvoudige stapelbedden en gedeelde toiletten tot grote en goed uitgeruste hutten met een terras, woonkamer, aparte slaapkamers, keuken, douche en toilet.

Classificatie van de blokhutten

Blokhutten huren wordt steeds populairder. Het is dus een goed idee om zo vroeg mogelijk te plannen en te boeken. Het niveau van comfort worden onafhankelijk gemeten op basis van de campingstandaarden. Een tweesterrencamping kan bijvoorbeeld vijfsterrenhutten hebben. 

* Huisje met één kamer, ingericht met eenvoudige meubels.

** Het bovenstaande, aangevuld met: elektriciteit (licht, verwarming, koelkast, kookapparatuur, etc.). Het huisje kan meerdere kamers hebben. 

*** Naast het bovenstaande is er: een watervoorziening dicht bij de hut en een aparte slaapkamer. Het kan zijn dat de blokhut binnen wel voorzien is van leidingwater en een kraan, maar dat er geen aparte slaapkamer is.

**** Het bovenstaande, aangevuld met: stromend warm en koud water, toilet, douche en ingerichte keuken om te koken en te eten. Eén woonkamer en minimaal één slaapkamer.

***** Het bovenstaande, aangevuld met: hotelstandaard met self-cateringfaciliteiten.

Boek een unieke overnachting in de natuur bij Campanyon.

De beste deals van onze partners

Boek je volgende vakantie-avontuur in Noorwegen meteen.

Campings in Noorwegen

Ontdekt kampeermogelijkheden in het hele land.

Recent bekeken pagina's