Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Scandic Ishavshotel, Tromsø Scandic Ishavshotel, Tromsø A city view of Tromsø and Scandic Ishavshotel under the northern lights
Scandic Ishavshotel, Tromsø A city view of Tromsø and Scandic Ishavshotel under the northern lights
Credits
Scandic Ishavshotel, Tromsø.
Photo: Robin Tøllefsen
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Comfortabel slapen in Noord-Noorwegen

Ontdek en geniet, tijdens een verblijf in Scandic Hotels, van de natuur en de rust en stilte in Noord-Noorwegen.

Scandic is de grootste hotelketen in Scandinavië, met ongeveer 230 hotels in 7 landen, waaronder meer dan 80 hotels in Noorwegen. Van Kristiansand in het zuiden tot aan de Noordkaap.

Met 13 hotels in Noord-Noorwegen heb je de mogelijk om bijna overal in Noord-Noorwegen te overnachten bij Scandic, waar je ook maar op avontuur gaat.

Welkom bij een comfortabele overnachtingsmogelijkheid, snel internet, een 24h winkel en een bekroond ontbijt.

Ad

Scandic hotels in Noord-Noorwegen

Een avontuurlijk hotel bij de kade in Bodø. Je vindt hier allerlei activiteiten, waar je later nog altijd aan terugdenkt. Denk aan vissen op zee of een zeearend safari.

Geniet van het prachtige uitzicht en van het heerlijke eten in de Roast Restaurant & Bar.

Het hotel biedt ook conferentie faciliteiten voor een maximaal van 600 gasten.

The hotel offer great conference facilities for up to 600 guests.Scandic Ishavshotel ligt in het centrum van Tromsø, wat ook wel bekend staat als de Parijs van het noorden. Met zijn unieke locatie aan de kade heeft het hotel een mooi uitzicht over de Arctische Kathedraal en de omringende bergen.

Het hotel heeft 214 kamers, suites en junior suites. Allemaal gerenoveerd in 2016. De ontmoetingsruimtes zijn geschikt voor een maximaal van 450 personen.Scandic Hammerfest heeft 85 kamers en is centraal gelegen in de meest noordelijke stad van de wereld. Met prachtige natuur en meerdere activiteiten direct buiten de deur. Het hotel is een uitstekende basis voor winterexpedities.

De haven en het busstation zijn binnen loopafstand van het hotel en de luchthaven van Hammerfest is niet ver.Scandic Bryggen is een vriendelijke hotel net naast de haven van Honningsvåg, met een mooi zeezicht. Het hotel is de ideale basis voor ontdekkingstochten.

Hier kun je genieten van ongerepte natuur en activiteiten als koningskrab- en vogelsafari’s, maar ook vistochten.

Het meest noordelijke punt van Europa, de Noordkaap, is slechts 35 km hier vandaan.


Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad