Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Ryvingen Lighthouse Ryvingen Lighthouse
Credits
Ryvingen Lighthouse.
Photo: Inger Hutchinson/Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Visfestijn in Sørlandet

De vismogelijkheden in Zuid-Noorwegen bieden vissers een unieke, rustige sfeer, heldere meren en zeeën, ontelbare vissoorten en leuke begeleide vistochten.

Vissen in Zuid-Noorwegen
Visitnorway.com
Farsund Resort
Farsund Resort
Tommy Egra Farsund Resort
Tregde Ferie
Tregde Ferie
Tregde Ferie
Video Thumbnail - youtube - Fische im Mai Bjørnevåg 2014
Bjørnevåg Ferie

Vind de mooiste vis in Zuid-Noorwegen

Zuid-Noorwegen
Zuid-Noorwegen biedt een uniek stille atmosfeer, kraakheldere meren en zeewater, ontelbare soorten vis en een ruime keus aan begeleide vistochten.
Vakantieresort aan zee, uitstekende kwaliteit, tussen Lyngdal en Farsund. 35 luxe vakantiehuizen en appartementen; alle slaapkamers hebben een eigen… Read more
Visvakantie - Farsund Resort
Skagerrak Feriesenter Tregde heeft hutten en vakantieappartementen van hoge standaard. Het vakantiepark ligt in een idyllische omgeving met uitzicht… Read more
Visvakantie - Tregde Ferie
Bjørnevåg Ferie is een klein, modern en gemakkelijk bereikbaar vakantiecentrum met 8 vakantiewoningen voor 7-10 personen. In alle huizen… Read more
Visvakantie - Bjørnevåg Ferie
Click to activate
Select
  Click to activate

  Farsund Resort - accommodatie van hoge kwaliteit

  Geniet van een vakantie vol plezier met volop vissen en andere activiteiten in het topkwaliteit Farsund Resort. Je verblijft in hutten of appartementen van hoge kwaliteit, midden in de meest schitterende natuur omgeven door verborgen fjorden, idyllische eilanden en smalle baaien.

  Het resort ligt tussen Lyngdal en Farsund, ongeveer 1,5 uur vanaf Kristiansand, op nog geen 20 minuten van de open zee. Je kunt er een Skager-schip van 22-voet huren, voorzien van echoapparatuur en een mapplanner, GPS, AIS en VHF-radio.

  Het is bijna altijd mogelijk om deel uit te maken van een georganiseerde vistocht, ongeacht het seizoen en het weer.

  Lees meer

  Het hele jaar door vissen in het beschutte Tregde Ferie

  Het vakantieresort Tregde Ferie ligt op een beschutte plek, maar toch dicht bij de open zee. Als je de vele toeristen wilt ontwijken is het een goed idee om in de winter langs te komen. Buiten het zomerseizoen heb je een goede kans om grotere vissen te vangen. Dit is omdat de vissen tijdens de zomer naar diepere wateren gaan. De meest voorkomende vissoorten zijn kabeljauw, leng, lom, koolvis en pollak.

  Het resort ligt 6 kilometers ten oosten van Mandal en 48 kolometer ten westen van Kristiansund. Tregde Ferie heeft verschillende hutten en appartementen van goede kwaliteit.

  Lees meer

  Wintervissen in Bjørnevåg Ferie

  Bjørnevåg Ferie is prachtig gelegen aan de Spindfjord tussen Lyngdal en Farsund en biedt accommodatie in moderne en comfortabele vakantiehuizen en -appartementen. Sommige vakantiehuizen zijn uitgerust met een sauna, maar ze hebben in elk geval allemaal een badkamer met douche.

  In Bjørnevåg Ferie kun je een boot huren en er worden het hele jaar door diepzeevistochten georganiseerd met lokale vissers als schippers. De grootste boot, de MS Bjørnevåg, biedt plek aan acht passagiers.

  Lees meer

  Veiligheidstips

  Onthou deze vuistregels wanneer je op of bij het water bent:

  1. Denk aan je veiligheid, en onthou dat een goede planning niet alleen het risico vermindert, maar jou ook een meer zorgenloze tijd op het water geeft.
  2. Zorg voor de noodzakelijke veiligheidsuitrusting. Deze moet ook in goede staat zijn, en eenvoudig  te bereiken in geval van een noodsituatie.
  3. Respecteer het weer en de zee. Ga alleen de zee op in een bootals het veilig is dit te doen.
  4. Zorg dat je bekend bent met de vaarregels, en hou je er aan wanneer je het water op gaat.
  5. Draag een reddingsvest of zwemvest.
  6. Zorg ervoor dat je goed uitgerust en nuchter bent. Ga niet varen als je onder invloed van alcohol, cannabis of andere drugs bent.
  7. Hou rekening met anderen, en onthou dat veiligheid, het milieu, en het welzijn van iedereen ook ieders verantwoordelijkheid is.
  Your Recently Viewed Pages