Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Stokkøya Sjøsenter, Trøndelag
Stokkøya Sjøsenter.
Photo: Dan Aagren
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Creatieve accommodaties

Marianne vertelt je over haar favoriete Noorse eigenzinnige hotel alternatieven.

Overnacht in een persoonlijke interpretatie van het gebruikelijke hotel concept. Journalist Marianne Lie Berg is een gerespecteerde bijdrager voor de Noorse media met betrekking tot design en architectuur. Ze helpt je om jouw vakantie nog specialer te maken. Begin het plannen van je reis met het zoeken naar de nieuwe, vrolijke, unieke woningen van Noorwegen.

Marianne Lie BergFoto: Privé

AD: huur een caravan of camper met Auto Europe

Click to activate

Stokkøya sjøsenter

In het midden van Noorwegen, in de provincie Trøndelag, vind je Stokkøya sjøsenter. Ontworpen door het architectenbureau Pir II arkitekter. De individuele kamers in een waaiervorm geplaatst.

Het materiaal en de kleuren zijn speels en vormen een verrassende, opbeurende toevoeging aan het anders dramatische kleurenpalet van het omringende landschap.

Manshausen

Ten zuiden van de Lofoten eilanden balanceren de Manshausen hutten keurig aan de kust. De moderne vormen zijn ontworpen door Stinessen Arkitektur.

Juvet Landskapshotell

Juvet Landskapshotell ligt naast de waterval van Gudbrandjuvet vlakbij de Geirangerfjord. De grote ramen verwijderen het onderscheid van binnen en buiten.

Skåpet toeristenhutten

De Skåpet toeristenhutten zijn zelfstandige onderkomens van de Noorse Wandelvereniging (DNT). DNT is al bekend om zijn vele hutten in de afgelegen wandelgebieden.

In de afgelopen jaren heeft de vereniging verschillende complexen moet een moderne aanpak gebouwd. Deze hutten in het wandelgebied vlakbij de Lysefjord zijn een goed voorbeeld van de trend en moeten ver van te voren worden geboekt.

De Rabot toeristenhut

De Rabot toeristenhut ligt op de berg Okstindan. De hut is het werk van het architectenbureau Jarmund Vigsnæs. De architectuur bootst het berggebied na en is gebouwd van natuurlijke materialen.
 

Myrkdalen Berg appartmenten

Het skigebied van Myrkdalen in Voss is in de zomer en de winter een bestemming voor fanatieke wandelaars. De kenmerkende vorm van de Myrkdalen Berg appartementen past in het berglandschap en is ontworpen door het architectenbureau Jarmund Vigsnæs.

Preikestolen berghut

Veel toeristen willen de populaire Preikestolen (de Preekstoel) ervaren. Er is nu eindelijke een berghut, dat bijna net zo interessant is als de Preikestolen. De locatie van deze nieuwe hut is aan het begin van het pad van het populaire uitzichtpunt.

Het Canvas Hotel

Het Canvas hotel in Telemark in Zuid-Noorwegen is een mix van glamping en een design hotel. Het maakt niet uit dat je kamer eruit ziet als een tent, je raakt snel gewend aan de mix van het diverse interieur.

Hoel gård

Gastboerderij Hoel in de provincie van Hedmark is een voorbeeld van luxe en genot in een locatie die oorspronkelijk een statige boerderij was. 

Aandacht voor detail gaat hand-in-hand met een groot gevoel van een gestaag interieur decor. De boerderij heeft ook een eigen kade voor de nationaal bekende stoomboot Skibladner.

Kraggbua

Als het huis van je dromen nog steeds de boomhut uit je jeugd is, is Kraggbua in Engerdal een aanrader. Deze kleinschalige houten hotelkamer combineert de charme die je je herinnert met modern comfort voor volwassenen.

Vuurtorens

Vuurtorens zijn populaire nieuwe accommodaties. Deze charmante en intieme smalle constructies en de barre weersomstandigheden bij de kust maken het een attractie op zich.

Øverås Cabines

Vind vrede door het veranderende, speciale licht van het open landschap van Eresfjord. De nuchtere architectuur van de Øverås huisjes lijkt onderdeel te zijn van de natuur.

De huisjes hebben een klassieke, Noorse, houten architectuur, gecombineerd met grote ramen. Het lijkt alsof je direct in de natuur bent.

Een ongewone vakantie

Overnachtingen die een ervaring zijn op zichzelf.

×

Lees meer

Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad