Skip to main content

Hoe je hier komt, waar je verblijft, seizoenen en klimaat, tips van locals en toegankelijk reizen... wij helpen je door alle bomen het bos weer zien zodat je alles uit je bezoek haalt!

Ontdek alle opties of ga direct naar:​

Vervoer

Noorwegen is bereikbaar per directe vlucht, trein, bus, veerboot of auto. Veerboten en snelboten brengen je veilig over de fjorden.

Hotels en meer

Van historische hotels, gezellige boerderijen en landhuizen tot schilderachtige hutten en campings. Je vindt voor elk wat wils qua accommodaties!

Verantwoord reizen

Kies voor een hotel met milieucertificaat en maak gebruik van ons uitstekende en comfortabele openbaar vervoer terwijl je rondreist in Noorwegen.

Iedereen is welkom!

Iedereen is welkom in Noorwegen, ongeacht geslacht, seksualiteit, religie, enzovoort. We zijn ook bestempeld als een veilig land voor soloreizigers.

Tips voor toegankelijk reizen

Er is van alles te zien en te doen in Noorwegen voor mensen met beperkte mobiliteit. Gebruik de onderstaande bronnen om vooruit te plannen en tips en inspiratie op te doen.

Klik en ga!

Ontdek de allerbeste pakketreizenvan onze partners.

Valuta en prijzen

Het is momenteel tot wel 30% goedkoper om naar Noorwegen te gaan dan 10 jaar geleden. Lees hieronder alles over de valuta, prijzen, fooien en creditcards.

Beleef de seizoenen

Je kunt Noorwegen het hele jaar door bezoeken! We hebben zeer levendige seizoenen met sneeuwrijke winters, bloeiende lentes, verfrissende zomers en kleurrijke herfsten.

Natuurwonderen

Kom zelf de verbazingwekkende natuurwonderen van Noorwegen ervaren. Bezoek fjorden, bergen, watervallen, gletsjers en nationale parken, en ervaar de middernachtzon en het noorderlicht in Noord-Noorwegen.

Veiligheid

De Noorse natuur is prachtig, maar kan ook onvoorspelbaar zijn. We laten je zien hoe je veilig kunt wandelen, varen, skiën, autorijden en nog veel meer.

Ben je van plan om alleen op verkenning te gaan?

Begin vandaag met plannen

Filter je zoekopdracht en bekijk de aanbiedingen hieronder of download de Visit Norway app voor iPhone of Android.

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Lees meer

Recent bekeken pagina's