Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Flying to Northern Norway Flying to Northern Norway Flying to Northern Norway
Flying to Northern Norway Flying to Northern Norway
Credits
Flying to Northern Norway.
Photo: Ernst Furuhatt
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Geniet van een cruise of pak het vliegtuig

Welke manier van reizen je ook kiest, het koninkrijk van het noorderlicht is goed te bereiken.


Een magische winter in Noord-Noorwegen met Voigt Travel

Een reis naar Noorwegen. Wie droomt er niet van om oog in oog te staan met de machtige fjorden, de fotogenieke eilandengroep Lofoten of de Noordkaap? Of de trendy stad Tromsø, de hoofdstad van het noorderlicht. Wat deze prachtige bestemmingen in Noorwegen gemeen hebben? Ze bevinden zich allemaal rond of zelfs boven de poolcirkel.

Een vakantie in de ongerepte wildernis van Noord-Noorwegen is met Voigt Travel nu echter dichterbij dan ooit. Aan de hand van de rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Tromsø en Evenes sta je al binnen 3 uur op de poolcirkel!

Veel liefhebbers van Scandinavië hebben in de zomer al eens een bezoek gebracht aan het zuiden van Noorwegen. Met de eigen auto heerlijk toeren door schilderachtige fjorden met uitzicht op helderblauwe baaien.

Noord-Noorwegen is ruiger, ongerepter. Wildlife heeft hier nóg meer ruimte en de mooiste plekken heb je voor jouw alleen. Bezoek bijvoorbeeld de onbekende, maar prachtige eilandengroep Vesterålen. Of heb je al eens gehoord van het pareltje Senja?

Het noorden van Noorwegen leent zich uitstekend voor actieve reizen in de winter. Bezoek een rendierboerderij, voel de pk’s van een sneeuwscooter of ga mee op een huskysafari. Samen met de honden vorm je een hecht team.

Proef de stilte en geniet van de adembenemende uitzichten. En nergens in Europa is de kans op het noorderlicht groter dan in Noord-Noorwegen!

Voigt Travel is ervan overtuigd, een vakantie in Noord-Noorwegen is een reis die je de rest van je leven bij zal blijven.

Met Voigt Travel het avontuur tegemoet


Nordic Reizen - Rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Tromsø

Elke zondag van 5/2/17 tot en met 5/3/17 (dus ook met krokus!) vertrekt een directe vlucht van Brussel. Je vertrekt in de ochtend vanuit Brussel, zodat je ruim voor de middag in Noorwegen bent. De terugvluchten zijn rond de middag. Tromsø wordt extra in de kijker gezet d.m.v. vakantieformules die een perfecte mix vormen van stad, bergen (ski) en kust. 

Ontdek Tromsø en omgeving – City & Kyst

Na een directe vlucht van Brussel naar Tromsø start je unieke 8-daagse Laplandreis in Noord-Noorwegen. De reis start met een 3-daags verblijf in Tromsø, een van de meest levendige en aangenaamste steden van Noord-Noorwegen. Nadien geniet je van 4 dagen rust in de schitterende natuur vanuit het prachtige Malangen Resort. Je verblijft in een hotelkamer, appartement of seaside cabin met prachtig fjordzicht. Je geniet van verschillende activiteiten zoals excursies met de sneeuwscooter, de husky’s en de rendieren.

Dwars door Lapland


Op deze begeleide reis start je met een vlucht naar Kittilä waar je 3 nachten verblijft in Levi: een van de meest populaire winterplaatsen van Fins Lapland. Over de Finnmarksvidda ga je verder langs Kautokeino tot Alta waar je geniet van 2 culinaire avonden en een verblijf in het Sorrisniva Igloo Hotel. Je eindigt in Tromsø, de stad van het noorderlicht of ook wel het ‘Parijs van het Noorden’.

Varen onder het noorderlicht 

Je begint en eindigt in Tromsø, dé bruisende universiteitsstad die zich meer dan 300 kilometer boven de Poolcirkel bevindt en tevens de thuisbasis is van Lady Aurora. Na een verblijf in de stad scheep je in aan boord van een van de schepen van Hurtigruten voor een 4-daagse zeereis naar Kirkenes en terug. Onderweg passeer je schitterende fjorden, ruwe kustlandschappen en kan je zelfs de Noordkaap bezoeken.

Het complete winteraanbod vindt je op nordic.be.


Algemene informatie: Reizen naar en in Noorwegen


Andere manieren om naar Noord-Noorwegen te reizen

We helpen je graag om je reis zo makkelijk mogelijk te maken

×

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad