Skip to main content

The Golden Road is een prima toevoeging aan een reis naar Trondheim voor iedereen die een authentieke culturele ervaring buiten de stad wilt.

Deze leuke omweg midden in Noorwegen is echt iets bijzonders. Het ligt schitterend en net naast de snelweg E6 naar Inderøy, een schiereiland 2 uur ten noorden van Trondheim.

The Golden Road (Den gyldne omvei in het Noors) is een groep van ruim 20 kleinschalige bestemmingen die strenge eisen stelt aan hun leden zodat jij gegarandeerd een eersteklas culinaire en culturele rit hebt over het kleine schiereiland.

Bezoek één van de meest innovatieve aquavitproducenten van het land, Inderøy Brenneri bij boerderij Berg Gård, maak kennis met de boeren en proef bekroonde kazen bij Gangstad Gårdsysteri of geniet van traditionele Inderøysodd (een soort soep met gehaktballetjes) in een relaxte omgeving.

Ben je dol op unieke overnachtingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij het internationaal gerenommeerde Øyna Cultural Landscape Hotel heb je kamers die in de heuvels zijn genesteld, een panoramisch uitzicht vanuit je bed, eersteklas gerechten met streekproducten op je bord en een coole skybar met uitzicht op zowel de landelijke gebieden als op het Trondheimfjord. Geen wonder dat Fodor's Travel het heeft uitgeroepen tot één van de 101 meest ongelooflijke hotels ter wereld.

Meer inspiratie is te vinden op de officiële website van The Golden Road.

Bekijk al je opties hieronder, of ga direct naar:
Activiteiten | Overnachten | Eten en drinken | Hoe kom je er

Eten en drinken

Meer eten en drinken

Wat is er allemaal te doen?

Overnachten

Naar The Golden Road en omgeving reizen

Gedetailleerde reisinformatie is te vinden op de officiële website van The Golden Road.
Plan je reis naar The Golden Road en Innherred met Entur.

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Reis door Trøndelag

Inderøy biedt meer…

Waarom wachten tot je er bent om te weten wat je kunt doen? Bekijk de activiteiten en aanbiedingen.

Ontdek meer

Recent bekeken pagina's